2017. március 2., csütörtök

[KATALIST] Meghívó és regisztráció a Szakkönyvtári seregszemle 2017 konferenciára

Kedves Kollégák!

 

A Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár, az MKE Társadalomtudományi Szekciója és az IKSZ Tudományos és Szakkönyvtári Tagozata tisztelettel meghívja Önöket 2017. március 21-én (kedden) 10:00 és 16:10 között megrendezendő Szakkönyvtári seregszemle 2017 című konferenciájára. A tavalyi nagy sikerű rendezvényhez hasonlóan idén is célunk a szakkönyvtárügy aktuális kérdéseinek megvitatása és az egyes szakkönyvtárak, szakkönyvtártípusok helyzetének, eredményeinek bemutatása. A tizenhárom előadást négy tematikus blokkba szerveztük. Ezek: 1. A tudományos kutatás és publikálás új útjai; 2. A tudományos könyvtárügy aktuális kérdései; 3. Speciális gyűjtemények a XXI. században; 4. Könyvtárak többes szerepben.

 

A konferenciára mostantól regisztrálhatnak a linkelt űrlap kitöltésével. A részletes programot és a letölthető anyagokat a rendezvény oldalán találják. Szeretettel várjuk jelentkezésüket!

 

Üdvözlettel,

 

Rózsa Dávid

 

________________________________
Rózsa Dávid
főigazgató-helyettes


Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár
Cím: 1024 Budapest, Keleti Károly u. 5.
Telefonszám: (06 1) 345-6406

Hivatali mobilszám: (06 70) 456-9559
Honlap:
http://konyvtar.ksh.hu
E-mail:
david.rozsa@ksh.hu

 


Ez az elektronikus levél (e-mail), és a hozzá kapcsolt fájlok, kizárólag a Címzetteknek szólnak, a bennük foglalt információk bizalmasak lehetnek, melynek titokban maradásához a Központi Statisztikai Hivatalnak jogilag méltányolható érdeke fűződik. Amennyiben nem Ön a Címzettje ennek a levélnek, kérjük, törölje, és értesítse a levél küldőjét.
Az elektronikus levél engedély nélküli módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tilos, másolása, terjesztése is csak munkavégzés céljából megengedett. Az elektronikus levél elsősorban információs célokat szolgál. Kétség esetén az elektronikus levél tartalma akkor minősül hivatalos álláspontnak, ha azt a KSH erre felhatalmazott dolgozója (kérésre) cégszerűen aláírva megerősíti.