2017. március 28., kedd

[KATALIST] KSH KÖnyvtár Programajánló

Kedves Kollégák!


Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt a KSH Könyvtár soron következő programjaira.

Áprilisban is folytatódik a homoludens.hu Egyesülettel közösen szervezett nagy sikerű családi társasjátékklubunk. Az időpont változatlan, továbbra is hétfőnként 16 órától várjuk a társasozni vágyókat. Helyszín: Thirring Lajos-terem. Áprilisi időpontok: április 03, 10, 24.

Áprilisban Tárai Pintér Angyal Mi vezetett a művészethez
című kiállítása tekinthető meg a könyvtárban.

2017. március 29-én, szerdán a Magyar Statisztikai Társasát Statisztikatörténeti Szakosztálya a A hazai névdivat és névadási szokások a 19-20. században a statisztikák tükrében című előadását hallgathatják meg.


Március 31-én a Syllabux Könyvkiadó és a KSH Könyvtára szervezésében Kis magyar retorika címmel vehetnek részt a szerzők részvételével egy beszélgetésen.


Április 6-án csütörtökön 16:30 órakor kezdődik a Beszélgetőklub következő alkalma. Témánk ezúttal Cseri Kálmán: Tíz parancsolat című könyve lesz. Helyszín: Thirring Lajos-terem.


Mindenkit szeretettel várunk, a belépés valamennyi rendezvényünkre ingyenes.


KSH Könyvtár


Bori Ildikó
kulturális szervező


Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár
1024 Budapest, Keleti Károly u. 5.
Levelezési cím: 1525 Budapest, Pf. 10.
Tel.: (06-1-)345-60-34
Fax: (06-1-)345-61-12
E-mail:
ildiko.bori@ksh.hu
http://konyvtar.ksh.hu


Ez az elektronikus levél (e-mail), és a hozzá kapcsolt fájlok, kizárólag a Címzetteknek szólnak, a bennük foglalt információk bizalmasak lehetnek, melynek titokban maradásához a Központi Statisztikai Hivatalnak jogilag méltányolható érdeke fűződik. Amennyiben nem Ön a Címzettje ennek a levélnek, kérjük, törölje, és értesítse a levél küldőjét.
Az elektronikus levél engedély nélküli módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tilos, másolása, terjesztése is csak munkavégzés céljából megengedett. Az elektronikus levél elsősorban információs célokat szolgál. Kétség esetén az elektronikus levél tartalma akkor minősül hivatalos álláspontnak, ha azt a KSH erre felhatalmazott dolgozója (kérésre) cégszerűen aláírva megerősíti.