2017. január 23., hétfő

[KATALIST] Programok a KSH Könyvtárban

Kedves Kollégák!


Sok szeretettel várunk mindenkit a KSH Könyvtár soron következő programjaira.


Ha hétfő, akkor családi társasjátékklub a homoludens.hu Egyesület és a KSH Könyvtár közös szervezésében. Az időpontok itt tekinthetőek meg. Továbbá februárban kerül sor a jubileumi 100. társasjátékklubra, melynek alkalmából különleges játékokkal, és ajándéksorsolással várjuk az érdeklődőket.

2017. január 25-én, szerdán 17 órai kezdettel a MST Statisztikatörténeti Szakosztályának ülésén Garami Erika tart előadást a forint születésének körülményeiről. Helyszín: Thirring Lajos-terem.

2017. január 26-án, csütörtökön 17 órától a Könyvtári esték elnevezésű sorozat vendége lesz dr. Boka László, az OSZK tudományos igazgatója, irodalomszervező, kritikus. Helyszín: Bibó István-terem.

2017. februárjában Lengyel Éva Természet című kiállítása tekinthető meg a KSH Könyvtár folyosóján. A kiállítás megnyitójára 2017. február 1-én, szerdán 17 órai kezdettel kerül sor. Helyszín: Bibó István-terem.

2017. február 2-án, csütörtökön 16:30 órai kezdettel folytatódik a Beszélgetőklub. A téma ezúttal a konfliktuskezelés lesz. Helyszín: Thirring Lajos-terem.

Szintén 2017. február 2-án, ám 17 órai kezdettel várjuk az érdeklődő kicsiket és nagyokat a könyvtár mesedélutánnal egybekötött farsangi kézműves-foglalkozására. Helyszín: Bibó István-terem.


Mindenkit szeretettel várunk, a belépés valamennyi rendezvényünkre ingyenes.


KSH Könyvtár


Ez az elektronikus levél (e-mail), és a hozzá kapcsolt fájlok, kizárólag a Címzetteknek szólnak, a bennük foglalt információk bizalmasak lehetnek, melynek titokban maradásához a Központi Statisztikai Hivatalnak jogilag méltányolható érdeke fűződik. Amennyiben nem Ön a Címzettje ennek a levélnek, kérjük, törölje, és értesítse a levél küldőjét.
Az elektronikus levél engedély nélküli módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tilos, másolása, terjesztése is csak munkavégzés céljából megengedett. Az elektronikus levél elsősorban információs célokat szolgál. Kétség esetén az elektronikus levél tartalma akkor minősül hivatalos álláspontnak, ha azt a KSH erre felhatalmazott dolgozója (kérésre) cégszerűen aláírva megerősíti.