2017. január 23., hétfő

[KATALIST] Közösségi média update webinarKedves Lista!

Egy új típusú képzést szeretnék ajánlani, amely a már elkezdett ismeretek továbbgondolására, továbbfejlesztésére szolgál.
Bekapcsolódási feltétel: Facebook felhasználói és adminisztrátorkénti készségszintű használata, saját facebook oldal megléte (nem ismerősként regisztrálva!).

Sok minden változott az utóbbi hónapokban a közösségi médiában, ezeket a változásokat tekintjük át.

A képzés formája: webinárium, azaz egy speciális weben elérhető alkalmazáson keresztül folynak az előadások. Te otthonról, a munkahelyedről kapcsolódhatsz be a képzés időpontjában. Tehát nem kell utaznod, kényelmesen a szobádból tanulhatsz.

A képzés tematikája:

  1. 2017. trendjei a közösségi médiában; hogyan és hol érhető el leghatékonyabban a célközönséged?
  2. Változások a facebook adminisztrációs rendszerében; új lehetőségek, amelyeket feltétlenül ki kell használnod.
  3. Képmegosztó oldalak alapjai (Pinterest, Instagram)
  4. A hiteles kommunikáció - esettanulmány.

A képzés ideje: 2X1,5 óra, az első alkalommal + 0,5 óra a környezet megismerésére, tehát összesen 4 tanóra, 3,5 óra.

A képzés tervezett időpontja: 2017. február 23., illetve március 2. csütörtök 19 óra.

A képzés ideje alatt, illetve az ezt követő 1 hétig titkos facebook csoportban osztjuk meg tapasztalatainkat, hogy egymástól is tudjunk tanulni.

A képzés kedvezményesen 5 000 Ft. A képzést követően kedvezményes konzultációs lehetőséget biztosítok 0,5 órában, amely igény szerint vehető igénybe (Fél óra 4 000 Ft). Itt lehetőség van az egyéni alkalmazásra, oldalelemzésre, javaslatot teszek a meglévő oldalad fejlesztésére.

A jelentkezés határideje: 2017. január 31.

A képzés nem található meg a honlapon, az új típusú képzés formájának kipróbálására szolgál. Ha terveztek távoktatás / e-learning típusú képzést, érdemes hallgatóként is megtapasztalni a képzési formákat, hogy a tapasztalatok beépíthetővé váljanak a tervezett képzéseitekbe.

Az e-learning típusú képzések előnyei: kényelmes, saját ütemben végezhető, az egyéni konzultációval (facebook csoport, esetleg Skype-os kapcsolat), kielégíthető a képzés egyéni igények szerinti alakítása is.

A képzést követően egy részletes értékelőlap kitöltését kérem majd, max. 10 percet fog igénybe venni.

A képzésre elégedettségi garanciát vállalok. Ha nem kaptál választ a képzés kezdetén feltett kérdéseidre a képzés végén, a teljes összeget visszafizetem.

Várom visszajelzésed, remélem találkozunk!

Üdvözlettel:

Kovács Márta
tudásmultiplikátor, felnőttoktatási szakértő
06304030075
www.onlinekepessegfejleszto.hu