2016. december 12., hétfő

[KATALIST] Meghívó a Térképművek Trianon árnyékában című könyv bemutatójára

Kedves Kollégák!

 

A KSH Könyvtár és a Mika Sándor Egyesület szeretettel meghívja Önöket Segyevy Dániel „Térképművek Trianon árnyékában. Magyarország néprajzi térképe (1918)” című könyvének beszélgetéssel egybekötött bemutatójára, amelyre 2016. december 15-én (csütörtökön) 17 órától kerül sor a KSH Keleti Károly-termében. A könyvet bemutatja: Segyevy Dániel (Leibniz-Institut für Länderkunde, Lipcse), Gyuris Ferenc (ELTE TTK), Keményfi Róbert (Debreceni Egyetem BTK), Zeidler Miklós (ELTE BTK). A beszélgetés moderátora: Arató György (Győri Egyházmegyei Levéltár).

 

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket ezen a felületen várjuk: https://docs.google.com/forms/d/16RBHanA-df6PoME5xm4czLg43H4EoVQV092G7y6-zJA/viewform?edit_requested=true.

 

Üdvözlettel,

 

Rózsa Dávid

 

________________________________
Rózsa Dávid
főigazgató-helyettes


Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár
Cím: 1024 Budapest, Keleti Károly u. 5.
Telefonszám: (06 1) 345-6406

Hivatali mobilszám: (06 70) 456-9559
Honlap:
http://konyvtar.ksh.hu
E-mail:
david.rozsa@ksh.hu

 


Ez az elektronikus levél (e-mail), és a hozzá kapcsolt fájlok, kizárólag a Címzetteknek szólnak, a bennük foglalt információk bizalmasak lehetnek, melynek titokban maradásához a Központi Statisztikai Hivatalnak jogilag méltányolható érdeke fűződik. Amennyiben nem Ön a Címzettje ennek a levélnek, kérjük, törölje, és értesítse a levél küldőjét.
Az elektronikus levél engedély nélküli módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tilos, másolása, terjesztése is csak munkavégzés céljából megengedett. Az elektronikus levél elsősorban információs célokat szolgál. Kétség esetén az elektronikus levél tartalma akkor minősül hivatalos álláspontnak, ha azt a KSH erre felhatalmazott dolgozója (kérésre) cégszerűen aláírva megerősíti.