2013. október 18., péntek

Re: [KATALIST] Pallósiné dr. Toldi Márta

Kedves Márta és Listaolvasók!

 

Nagy szeretettel gratulálunk Pallósiné Toldi Márta könyvtárigazgató kitüntetéséhez. A közel 15 éves együttműködés során a könyvtári rendszerek fejlesztésében, portál kialakításában megismerhettünk egy olyan könyvtárost, Mártát, aki az igényes és módszeres munka mellett szerénységgel és visszafogottsággal fogadja az eredmények elismerését, és az eredményeket követően mindig kész az elemzés és értékelés elkészítésére is. Ezen a talajon a továbblépés is természetes módon valósul meg, mert a lényegre koncentrálást segíti elő.


A képviselt intézmény, a Berzsenyi Dániel Könyvtár Szombathelyen, a megyei integrált tudásközvetítés hagyományos és új eszközeivel is magán viseli vezetője egyéniségét, a szép könyvtárépületben  rendezett kellemes környezetben, természetes közvetlenséggel, magas szintű szakmai szolgáltatásokkal és otthoniassággal fogadja olvasóit.

Ebben a szakmai örömben teljék el ez a szép, napos októberi hétvége.

Üdvözlettel:

Horváth Zoltánné, Marcsi

könyvtáros informatikus

 



 

From: katalist-bounces@listserv.niif.hu [mailto:katalist-bounces@listserv.niif.hu] On Behalf Of Anikó Nagy
Sent: Friday, October 18, 2013 10:40 AM
To: Katalist
Subject: [KATALIST] dr. Toldi Mária

 

Kedves Kollégák!

Ahogy a Vas megyei fórumon olvashatjuk - http://vaol.hu/hirek/atadtak-a-primakat-1573736 -, oktatás és közművelődési kategóriában Pallósiné dr. Toldi Mária vehette át idén a Príma díjat!

Nagyon sok szeretettel gratulálok Neki a magam és sok más kolléga nevében!

Kedves Márta!

Nagy tudásod, kiváló könyvtárigazgatói munkád, kapcsolatteremtő -és tartó képességed, kedves személyiséged és egész emberi mivoltod eredménye ez a szép kitüntetés! További sikereket és nagyon boldog életet kívánok szeretettel!

Nagy Anikó