2012. február 20., hétfő

[KATALIST] ismet: Konyvtari vezetoi ismeretek II. - akkr. tovabbkepzes

Tisztelt Kollégák,

mivel van még néhány hely a tanfolyamra, megismételjük hírünket:

A Könyvtári Intézet (felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0258-04, akkreditációs lajstromszám: Al-1919) 2012 tavaszára újra meghirdeti 30 órás akkreditált továbbképzési programját Könyvtári vezetői ismeretek II. Gazdálkodási és pénzügyi ismeretek, a teljesítménymérés könyvtári mutatói  (PLB 0670) címmel.

A tanfolyam időpontja: 2012. március 20-21., 27-28.;
jelentkezési határidő: 2012. március 6.

Részvételi díj: 40.000,- Ft

A tanfolyam 30 órás, 2x2 napos.

A tanfolyam helyszíne: Könyvtári Intézet 1827 Budapest, Budavári palota F. ép.

A jelentkezés feltétele: felsőfokú végzettség

A tanfolyam oktatói: Balázsi Julianna, Fehér Miklós, Henn Péter, Kecskés Csaba, Varga Lászlóné

Kérjük, a tanfolyam leírásánál
(http://ki.oszk.hu/content/konyvtari-vezetoi-ismeretek-II) található ikonra kattintva töltse ki a jelentkezési űrlapot. Ezután e-mailben kapja meg azt a letölthető pdf formátumú jelentkezési lapot, amely a már előzőleg kitöltött adatokat tartalmazza. Kérjük, hogy ezt kinyomtatva, aláírva
postai úton jutassa el a Könyvtári Intézet Oktatási és Humánerőforrás-fejlesztési Osztály címére (1827 Budapest, Budavári Palota F. épület).

További információ: Dr. Hangodi Ágnes; tel: 224-3821; e-mail: hangodi@oszk.hu

A tanfolyam leírása:

A program a módosított 1997. évi CXL. törvény intézményvezetők képzettségére vonatkozó paragrafusai alapján létrehozott Könyvtári vezetői ismeretek elnevezésű 120 órás akkreditált továbbképzés második modulja. A program a vezetői ismeretek gazdasági és pénzügyi vonatkozásait mutatja be elméleti előadások és gyakorlati esettanulmányok feldolgozásának segítségével. A program elvégzése során a résztvevők megismerik a kulturális intézmények gazdasági működésének alapjait; elsajátítják a költségvetés-tervezés és a kapacitás-elemzés módszereit; gyakorlati jártasságot szereznek a könyvtári pénzügyi tervek teljesülésének vizsgálatához szükséges szempontok és eszközök használatának terén; elmélyítik a pályázati projektek pénzügyi tervezésével kapcsolatos ismereteiket; elsajátítják a könyvtári teljesítménymérés legújabb módszereit és technikáit.

A harmadik modul: http://ki.oszk.hu/content/konyvtari-vezetoi-ismeretek-III
A negyedik modul: http://ki.oszk.hu/content/konyvtari-vezetoi-ismeretek-IV
 Kérem, óvja a természetet, ha nem szükséges, ne nyomtassa ki ezt az e-mailt!