2011. december 13., kedd

Re: [KATALIST] Markos György Magyarország politikai földrajza

         Tisztelt Lista!  Kedves Judit!

    Régebben - még tanszéki könyvtáros koromban volt úgy, hogy kerestem hasonlóan régi jegyzetet, az alábbi okokból. Az OSZK régi cédulakatalógusa volt, hogy segített, ha valóban jól tudom, hogy vannak még régi könyvek, amelyek feldolgozatlanok, helyesebben, amelyek még nincsenek az elektronikus katalógusban.

         Üdvözlettel: Pintér Éva

2011/12/12 katonaj <katonaj@lauder.hu>

Kedves Judit!

Úgy tudom, hogy a BM Kultúrháznak van egy könyvtára, érdeklődjön ott. Talán a Minisztériumnak is van, és akkor ott is lehet!

Üdvözlettel

Katona Júlia

On Mon, 12 Dec 2011 15:33:05 +0100, Tóth Judit wrote:

Kedves Kollégák!
  Néhány hete kértem a lista segítségét az alábbi könyv megtalálásában. Most ismét próbálkozom. Illetve kérdezem, mit javasolnak a kedves kollégák, hol, mi módon keressem?
Nem lapul-e valahol egy katalógusszekrény fiókban a könyv leírása?

 "Egy könyv "ritkaságot keresek, mivel a könyvet, de inkább csak jegyzet a megjelenés után  közvetlenül bezúzták. Ez 1950-ben volt. A kutató, aki a témával foglalkozik, mindent megmozgat, hogy láthassa még egyszer a könyvet, ugyanis egyszer Pécsett volt szerencséje kézbe fogni.
Kérem a tisztelt listát, hogy aki bármilyen ötlettel tud szolgálni, értesítsen róla.
A könyvről tudjuk:
"Markos György Magyarország politikai földrajza c. könyv BM jegyzetként látott napvilágot 1949/1950-ben. A/5-ös méretű, a korban szokásos rossz minőségű papírra nyomtatott." Köszönöm a remélt segítséget! Üdvözlettel: Tóth Judit Tájékoztató és tanszéki kapcsolati könyvtáros Budapesti Corvinus Egyetem Központi Könyvtár 1093 Budapest, Közraktár u. 4-6 Tel.: 06-1-482-7085
http://www.lib.uni-corvinus.hu/

2011.12.12. 13:45 keltezéssel, Illési Éva írta:
Kedves Kollégák!

Boldog karácsonyt kívánnak a BCE Entz Ferenc Könyvtár és Levéltár dolgozói.







_______________________________________________ Katalist mailing list Katalist@listserv.niif.hu https://listserv.niif.hu/mailman/listinfo/katalist 
 

_______________________________________________
Katalist mailing list
Katalist@listserv.niif.hu
https://listserv.niif.hu/mailman/listinfo/katalist




--
PÉI