2018. szeptember 21., péntek

[KATALIST] filmes DVD-k vásárlása kölcsönzési céllal

Kedves Kollégák,

 

Érdeklődöm, hogy tudnak-e ajánlani olyan céget, boltot, ahol kölcsönzési joggal lehet vásárolni filmes DVD-t. Egyedül az STI Kft.-ről hallottam, de hátha valakinek más céggel is van jó tapasztalata. Olyan érdekelne, ahol nagy a kínálat műfajilag és vannak akcióik is, ugyanis a Libri ebben nagyon jó, de úgy tudom, az ott megvett DVD-k esetében nem lennének kölcsönzési jogaink.

 

Előre is köszönöm a tippeket.

 

Üdv,

 

Kozma Zsófia

csoportvezető

Gyűjteményszervezési Főosztály,

Állománygyarapítási Csoport

Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár
Cím: 1024 Budapest, Keleti Károly u. 5.
Telefonszám: (06 1) 345-6286

E-mail: zsofia.kozma@ksh.hu

 


Ez az elektronikus levél (e-mail), és a hozzá kapcsolt fájlok, kizárólag a Címzetteknek szólnak, a bennük foglalt információk bizalmasak lehetnek, melynek titokban maradásához a Központi Statisztikai Hivatalnak jogilag méltányolható érdeke fűződik. Amennyiben nem Ön a Címzettje ennek a levélnek, kérjük, törölje, és értesítse a levél küldőjét.
Az elektronikus levél engedély nélküli módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tilos, másolása, terjesztése is csak munkavégzés céljából megengedett. Az elektronikus levél elsősorban információs célokat szolgál. Kétség esetén az elektronikus levél tartalma akkor minősül hivatalos álláspontnak, ha azt a KSH erre felhatalmazott dolgozója (kérésre) cégszerűen aláírva megerősíti.