2018. augusztus 9., csütörtök

[KATALIST] Munkajog a közszférában

Kedves Kollégák!

 

Egy kedves olvasónk kérésére keresem a Munkajog a közszférában (Fórum Media Kft.) című folyóiratot. 2017 elején indult, havonta megjelenő lap, nyomtatott és elektronikus változata is van.

Bármelyik száma jó lenne nekünk, akár nyomtatásban kölcsön, akár szkennelt változatban.

 

Köszönettel:

 

Pethes Katalin

Pénzügyminisztérium Könyvtára

katalin.pethes@pm.gov.hu

+36 1 795 3394

 

 
Ezen üzenet és annak bármely csatolt anyaga bizalmas, jogi védelem alatt áll, a nyilvános közléstől védett. Az üzenetet kizárólag a címzett, illetve az általa meghatalmazottak használhatják fel. Ha Ön nem az üzenet címzettje, úgy kérjük, hogy telefonon, vagy e-mail-ben értesítse erről az üzenet küldőjét és törölje az üzenetet, valamint annak összes csatolt mellékletét a rendszeréből. Ha Ön nem az üzenet címzettje, abban az esetben tilos az üzenetet vagy annak bármely csatolt mellékletét lemásolnia, elmentenie, az üzenet tartalmát bárkivel közölnie vagy azzal visszaélnie.

This message and any attachment are confidential and are legally privileged. It is intended solely for the use of the individual or entity to whom it is addressed and others authorised to receive it. If you are not the intended recipient, please telephone or email the sender and delete this message and any attachment from your system. Please note that any dissemination, distribution, copying or use of or reliance upon the information contained in and transmitted with this e-mail by or to anyone other than the recipient designated above by the sender is unauthorised and strictly prohibited.