2018. július 10., kedd

[KATALIST] Villámvándor-videók a KSH Könyvtár Facebook- és YouTube-oldalán

Kedves Kollégák!

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy könyvtárunk Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján közzétettük a keszthelyi vándorgyűlésen Villámvándor címmel készített interjúsorozatunkat. Emellett mindkét felületet folyamatosan bővítjük ismeretterjesztő előadásainkkal, könyvtári beszélgetéseinkkel, egyéb hang- és videofelvételeinkkel.

 

Üdvözlettel,

 

Rózsa Dávid

 

________________________________
Rózsa Dávid
főigazgató


Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár
Cím: 1024 Budapest, Keleti Károly u. 5.
Telefonszám: (06 1) 345-6104

Hivatali mobilszám: (06 70) 456-9559
Honlap:
http://konyvtar.ksh.hu
E-mail:
david.rozsa@ksh.hu

 


Ez az elektronikus levél (e-mail), és a hozzá kapcsolt fájlok, kizárólag a Címzetteknek szólnak, a bennük foglalt információk bizalmasak lehetnek, melynek titokban maradásához a Központi Statisztikai Hivatalnak jogilag méltányolható érdeke fűződik. Amennyiben nem Ön a Címzettje ennek a levélnek, kérjük, törölje, és értesítse a levél küldőjét.
Az elektronikus levél engedély nélküli módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tilos, másolása, terjesztése is csak munkavégzés céljából megengedett. Az elektronikus levél elsősorban információs célokat szolgál. Kétség esetén az elektronikus levél tartalma akkor minősül hivatalos álláspontnak, ha azt a KSH erre felhatalmazott dolgozója (kérésre) cégszerűen aláírva megerősíti.