2018. május 17., csütörtök

[KATALIST] KI - Nemzetközi felmérés a könyvtárosok helyzetéről, társadalomban betöltött szerepéről

Kedves Kollégák!

Ne feledjék, hogy még holnapig van idejük kitölteni a kérdőívünket, és ezzel részt venni a könyvtárosok helyzetéről és társadalomban betöltött szerepéről készülő felmérésünkben.

Köszönjük azoknak, akik eddig kitöltötték!

A felméréssel kapcsolatos nagy érdeklődésre való tekintettel döntöttünk úgy, hogy a következő K2-es rendezvényünkön, május 25. az Országos Széchényi Könyvtárban már néhány előzetes adatot bemutatunk majd a beérkezett válaszok alapján. Az eseményről az alábbi linken találnak bővebb információkat: https://ki.oszk.hu/hir/kutatasi-es-szervezetfejlesztesi-osztaly/egyetemi-technologiai-kutatasok-k2-tovabbkepzesi

A kérdőívet pedig az alábbi linken érhetik el: https://goo.gl/forms/schjm78wMThru6v93

Szép napot kívánva:

Jávorka Brigitta


2018. 05. 04. 14:32 keltezéssel, Jávorka Brigitta írta:
Kedves Kollégák!

Az alábbi kérdőív az ALMPUB (The ALM Field, Digitalization and the Public Sphere - Könyvtári, levéltári és múzeumi szektor, digitalizálás és a nyilvános szféra) projekt keretében készült, amelyben az Országos Széchényi Könyvtár Könyvtári Intézet konzorciumi partnerként vesz részt. A 2016-2019 között zajló projekt európai összehasonlításban vizsgálja a könyvtárak, levéltárak és múzeumok mint közösségi terek szerepét a társadalomban.

Jelen kérdőív a projektben részt vevő valamennyi partner országában lekérdezésre kerül. Az összehasonlíthatóság érdekében a törzskérdések változatlan formában jelennek meg, azonban a helyi viszonyokra fókuszálva a legtöbb helyen kiegészítő kérdések is bekerültek.

A kérdőív kitöltése önkéntesen és név nélkül történik. A kitöltési idő a válaszok függvényében 10-30 percet vehet igénybe.

A kérdőív az alábbi linken érhető el: https://goo.gl/forms/schjm78wMThru6v93

A kitöltés határideje: 2018. május 18.

Köszönjük, hogy válaszaival segíti munkánkat!

Könyvtári Intézet – Kutatási és Szervezetfejlesztési Osztály nevében

Jávorka Brigitta

--
Jávorka Brigitta
Könyvtári Intézet
Kutatási és szervezetfejlesztési osztály
+36-1/487-8675
+36-30/784-2156
http://ki.oszk.hu/