2018. március 19., hétfő

[KATALIST] Előadások és egyéb konferenciaanyagok a 2018-as Szakkönyvtári seregszemléről

Kedves Kollégák!

 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy március 6-ai Szakkönyvtári seregszemlénk előadásai máris elérhetők a KSH Könyvtár videotoriumos aloldalán a konferencia csatornáján.

Az előadások prezentációit erre, a konferencián készült fotókat – kétszer klikkelve nagy felbontásban – erre a linkre kattintva találják meg. Agárdi László Lehel egyetemi hallgató (ELTE BTK KITI) gyorsjelentése a délutáni ülésszakról az ELTEOnline felületén olvasható el (a link csak akkor nyílik meg, ha elfogadják a biztonsági kivételt). További részletes beszámolók várhatók a Könyv, Könyvtár, Könyvtáros és a Tudományos és Műszaki Tájékoztatás lapjain. S mint mindig, idén is táblázatot készítettünk a résztvevők intézményenkénti megoszlásáról.

 

Facebook-profilunkon szintén közzétesszük a fontosabb konferenciaanyagokat. Ugyanitt tekinthető meg villáminterjú-trilógiánk első, holnaptól pedig második és harmadik része a fiatal könyvtárosnemzedékkel kapcsolatos benyomásokról.

 

Az érdeklődők tavalyi és tavalyelőtti előadásainkat is megtekinthetik a Videotoriumon.

 

Tartalmas böngészést kívánunk!

 

Üdvözlettel,

 

Rózsa Dávid

 

________________________________
Rózsa Dávid
főigazgató-helyettes


Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár
Cím: 1024 Budapest, Keleti Károly u. 5.
Telefonszám: (06 1) 345-6406

Hivatali mobilszám: (06 70) 456-9559
Honlap:
http://konyvtar.ksh.hu
E-mail:
david.rozsa@ksh.hu

 


Ez az elektronikus levél (e-mail), és a hozzá kapcsolt fájlok, kizárólag a Címzetteknek szólnak, a bennük foglalt információk bizalmasak lehetnek, melynek titokban maradásához a Központi Statisztikai Hivatalnak jogilag méltányolható érdeke fűződik. Amennyiben nem Ön a Címzettje ennek a levélnek, kérjük, törölje, és értesítse a levél küldőjét.
Az elektronikus levél engedély nélküli módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tilos, másolása, terjesztése is csak munkavégzés céljából megengedett. Az elektronikus levél elsősorban információs célokat szolgál. Kétség esetén az elektronikus levél tartalma akkor minősül hivatalos álláspontnak, ha azt a KSH erre felhatalmazott dolgozója (kérésre) cégszerűen aláírva megerősíti.