2017. október 8., vasárnap

[KATALIST] 2017. október 16-ig meghosszabbították az IFLA Global Vision online szavazási határidejét

Tisztelt Kollégák!

Korábban hírt adtunk róla, hogy a lengyelországi IFLA konferencia egyik fontos állomása és kezdeményezése volt egy online kérdőíves platform (IFLA Global Vision online voting platform), amelynek ünnepélyes megnyitására és elindítására az idei IFLA konferencián került sor Wroclawban. Az online szavazás hivatásunk és könyvtáraink jövőjének formálásáról folyó globális párbeszédhez kínál lehetőséget valamennyi könyvtáros és könyvtárbarát számára.

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete ezt a lehetőséget a kezdetektől népszerűsíti és 2017. szeptember 9-től immár magyar nyelven is hozzáférhető, tizenötödikként a világon!

Ezúton szeretnénk megosztani Önökkel, hogy az IFLA 2017. október 16-ig meghosszabbította az IFLA Global Vision online szavazási határidejét!

A kérdőív elérhetősége: https://globalvision.ifla.org/vote/

Kérjük Önöket, hogy minél többen csatlakozzanak a kezdeményezéshez! Töltsük ki minél többen hazánkból is kérdőívet. Legyünk részesei a globális ötletnek, és kérem népszerűsítsék a platformot, a szavazást és a véleménynyilvánítást minél szélesebb körben a könyvtáros kollégák között.

Köszönettel és üdvözlettel:

Barátné dr. Hajdu Ágnes

az MKE elnöke