2017. szeptember 22., péntek

[KATALIST] „Cselekvő közösségek – aktív közösségi szerepvállalás” EFOP-1.3.1-15-2016-00001 - Mintaprojektek megvalósítására várjuk intézmények jelentkezését

Kedves Kollégák!

Továbbítok egy jó lehetőséget!

Szép napot mindenkinek!

Jávorka Brigitta

http://cselekvokozossegek.hu/mintaprojektek-megvalositasara-varjuk-intezmenyek-jelentkezeset/

Mintaprojektek megvalósítására várjuk olyan ajánlattevők jelentkezését, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy a Cselekvő közösségek projekt keretei között bekapcsolódjanak egy új, innovatív folyamatba. A mintaprojektek a három kulturális intézményrendszer összefogásával, partneri együttműködésben, a közösségfejlesztés módszereit alkalmazva valósulnak meg. A cél, olyan közösségfejlesztő modellek létrehozása, amelyek reflektálnak a helyi értékekre, bevonják a településen működő közösségeket a kulturális intézmények életébe, erősítik a társadalmi részvételt és helyi igényeken alapuló esélyteremtő programokat biztosítanak.

A mintaprojektek megvalósításának tervezett időtartama:

2017. november 02. – 2018. október 5.

Ha érdekli a lehetőség, itt tájékozódhat a további részletekről.

Amennyiben szeretne mintaprojektet megvalósítani, kérjük, regisztráljon. A regisztrációt követően e-mailben küldjük meg az ajánlatkérést és mellékleteit. A megyénként minimum egy nyertes mintaprojektet a megadott értékelési szempontok alapján választjuk ki a beérkezett ajánlatokból. 

A regisztráció határideje:

2017. szeptember 29. 10 óra

Az ajánlatkérést és mellékleteit a regisztráció lezárása után, 2017. szeptember 29-én, egy időben küldjük ki a regisztrálók számára! 

A regisztrációs felület ide kattintva érhető el

Az ajánlatok benyújtásának határideje:

2017. október 20. 12 óra 

További információ:

Heim Krisztina

heim.krisztina@sznm.hu