2017. július 14., péntek

[KATALIST] Programok a KSH Könyvtárban

Kedves Kollégák!


Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket a KSH Könyvtár júliusi programjaira!

A KSH Könyvtár és a homoludens.hu Egyesület hétfőnként 16-19 óráig tartja közös társasjátékklubját a bejárattal szemben található Thirring Lajos-terem előterében. Időpontok: július 17., 24., 31.

A Könyvtár folyosóján július 3-tól augusztus 11-ig Krisztov-Papp Krisztina A Nő című fotográfiai kiállítása tekinthető meg.

2017. július 19-én, (szerdán) 17:00 órától Andaházi Szeghy Viktor
könyvtáros, hadtörténész A magyar királyi honvédség részvétele a Szovjetunió elleni támadásban című könyvének beszélgetéssel egybekötött bemutatóján vehetnek részt. A szerző beszélgetőtársa Fóris Ákos, az ELTE BTK Kelet-Európa Története Tanszék doktorandusza. Helyszín: Bibó István-terem.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk, a belépés valamennyi rendezvényünkre ingyenes.

2017. augusztus 14-e és szeptember 1-je között könyvtárunk zárva tart.


KSH Könyvtár

Ez az elektronikus levél (e-mail), és a hozzá kapcsolt fájlok, kizárólag a Címzetteknek szólnak, a bennük foglalt információk bizalmasak lehetnek, melynek titokban maradásához a Központi Statisztikai Hivatalnak jogilag méltányolható érdeke fűződik. Amennyiben nem Ön a Címzettje ennek a levélnek, kérjük, törölje, és értesítse a levél küldőjét.
Az elektronikus levél engedély nélküli módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tilos, másolása, terjesztése is csak munkavégzés céljából megengedett. Az elektronikus levél elsősorban információs célokat szolgál. Kétség esetén az elektronikus levél tartalma akkor minősül hivatalos álláspontnak, ha azt a KSH erre felhatalmazott dolgozója (kérésre) cégszerűen aláírva megerősíti.