2017. július 14., péntek

[KATALIST] MKE MKSZ őszi kirándulás - fontos információk

Tisztelt Utastársaink, Tisztelt Érdeklődők!

Felhívjuk a Műszaki Könyvtáros Szekció által szervezett Barangolás a Felvidéken át az I. Világháborús emlékhelyek között...című szakmai utazásunkra jelentkezett tagtársaink, kollégáink és ismerőseik figyelmét, hogy a tervezett 2017. október 4 helyett:

az indulás időpontja 2017. október 5-re változik, azaz 1 nappal később, csütörtökön reggel  06.00-kor kell megérkezni a Blaha Lujza téren a Corvin áruház előtti parkolóba.

a visszaérkezés pedig 2017 október 8-án vasárnap este lesz  22 óra körül szintén a Blaha Lujza térre  a Corvin áruház előtti parkolóba.

Maga a meghirdetett szakmai út minden feltétele változatlan így :  4 nap 3 éjszakás formában zajlik le 2017. október 5 -8. között.

Egyben tájékoztatni kívánjuk a még jelentkezni kívánókat, hogy a nagy érdeklődés miatt a tervezett helyek száma betelt, így további részvevőket már a várólistára sem tudunk elfogadni!

Megköszönjük minden kollégánk eddigi jelentkezését és belénk vetett bizalmát, s ígérjük, hogy a továbbiakban is igyekezni fogunk megfelelni a hozzánk jövő tagtársaink igényeinek.

Az MKSZ vezetősége nevében:

Nagy Zoltán

elnök