2017. július 26., szerda

[KATALIST] Elérhetőek az új Mikes válógatólisták

Kedves Kollégák!

Elérhető a heti új válogatólistánk a Mikes Kelemen Programmal hazatért könyvanyagból: http://www.oszk.hu/mikes-megrendeles?l=2017-07-26&g=hun Az előzetes megrendeléseiket augusztus 6. vasárnapig tehetik meg. Augusztus 6. után a megrendelt könyvekből továbbra is rendelhetnek.

Új nem hungarica listánk is elérhető a következő linken: http://www.oszk.hu/mikes-megrendeles?l=angol_2017-07-26&g=eng Az idegen nyelvű listák a magyar nyelvű listákkal azonos határidőkkel és rendelési feltételekkel kérhetőek.

A rendelések megkönnyítése érdekében a nem hungarica lista tartalmát bővítettük, mostantól a könyvek nyelve is szerepelni fog a dokumentum leírásában, valamint tartalmaz egy WorldCat-re mutató linket (amennyiben a worldcat-ben szerepel az adott tétetel) ahol további információkat találhatnak az adott könyvről.

Múlt heti, július 19. listáink is elérhetőek a következő linkeken, hungarica: http://www.oszk.hu/mikes-megrendeles?l=2017-07-19&g=hun és a nem hungarica könyvek listája: http://www.oszk.hu/mikes-megrendeles?l=angol_2017-07-19&g=eng

A korábbi listákról pótlólag továbbra is válogathatnak. A már elfogyott tételeket "Nem rendelhető!" jelzéssel szerepelnek.

Továbbra is várjuk megrendeléseiket.

Üdvözlettel,

Rényi Mátyás Attila