2017. május 2., kedd

[KATALIST] Programok a KSH Könyvtárban

Kedves Kollégák!


Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket a KSH Könyvtár soron következő programjaira.


Májusban is folytatódik a homoludens.hu Egyesülettel közösen szervezett nagy sikerű családi társasjátékklubunk. Az időpont változatlan, továbbra is hétfőnként 16 órától várjuk a társasozni vágyókat. Helyszín: Thirring Lajos-terem.

2017 májusában Benkőné Kovács Márta Hazai tájakon című kiállítása tekinthető meg a könyvtár folyosóján.

2017. május 3-án, szerdán 17 órától Závada Pál író, szociológus lesz a Szépírók Társasága és a KSH Könyvtár vendége. A szerzővel Bán Magda beszélget, témájuk Tótkomlós az irodalom és társadalom térképén. Helyszín: Bibó István-terem.

2017. május 11-én, csütörtökön 16:30 órakor kezdődik a Beszélgetőklub következő alkalma, amely a "Közösségek hete" elnevezésű új, országos rendezvénysorozat keretében kerül megrendezésre. Ezúttal az emberi kapcsolatokról lesz szó. Helyszín: Thirring Lajos-terem.


Mindenkit szeretettel várunk, a belépés valamennyi rendezvényünkre ingyenes.


KSH Könyvtár
Ez az elektronikus levél (e-mail), és a hozzá kapcsolt fájlok, kizárólag a Címzetteknek szólnak, a bennük foglalt információk bizalmasak lehetnek, melynek titokban maradásához a Központi Statisztikai Hivatalnak jogilag méltányolható érdeke fűződik. Amennyiben nem Ön a Címzettje ennek a levélnek, kérjük, törölje, és értesítse a levél küldőjét.
Az elektronikus levél engedély nélküli módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tilos, másolása, terjesztése is csak munkavégzés céljából megengedett. Az elektronikus levél elsősorban információs célokat szolgál. Kétség esetén az elektronikus levél tartalma akkor minősül hivatalos álláspontnak, ha azt a KSH erre felhatalmazott dolgozója (kérésre) cégszerűen aláírva megerősíti.