2017. május 15., hétfő

[KATALIST] Megrendült búcsú Balogh Margittól

Tisztelt és Kedves Tagtársaink !

Mély fájdalommal és megrendüléssel továbbítjuk a szomorú gyászhírét annak, hogy Balogh Margit az MKE-MKSZ egyik alapító tagja, aktív résztvevője, szervezetünk több évtizedes fejlődésének, később vezetőségi képviselőnk majd két cikluson át az elnökünk, s az MKE elnökségének is tagja, hosszú betegségét türelemmel elviselve, 2017. május 13-án  szerető családja körében elköltözött az élők világából.
Kitartó, eredményes munkásságának igen sokat köszönhet a Műszaki Szekció minden tagja. Mindemellett egy mindig segítőkész barátot is elveszítettünk Margitunk halálával, akinek példamutató lelki erejét mutatja, hogy alig három hete még eljött a Könyvfesztiválra, s későbbi terveiről beszélt nekem, hogy majd az őszi szakmai utazásunkon szívesen részt venne, ígéretet is tettem Neki, hogy mindenképpen egy hely az Övé lesz közöttünk. Sajnos erre a földi útra már nem tudhat velünk jönni, de az égi útján most már örökké velünk és köztünk lesz.

Temetéséről a családja intézkedik, akikkel kapcsolatban állunk, s a Műszaki Szekció mindenképpen együttműködik a búcsúztatásában. Erről előzetesen értesíteni fogjuk  tagtársainkat.
Margit emlékét örökké a szívünkben őrizzük.

Nagy Zoltán
MKSZ elnök