2017. május 25., csütörtök

[KATALIST] koncert

Tisztelt Anima érdeklődők, 


Az évadunkat immáron 7 éve hagyományosan Június 20-án az Óbudai Társaskörben zárjuk. A születésnapi koncert műsora első sorban a szerelemről és érzelmekről szól. A tiszta barok melső félidőt követően a Romantika világában zárjuk az évet. A zenekar Vivaldi és Dohnyányi csodás művei mellet Csordás Klára mezzoszoprán segítségével Porpora, Caldara, Giacomelli, Rachmaninov és Fauré  műveit adja elő. Szakmai jegyeket 900 Ft-os válasz e-mailben lehet igényelni.

Ezt megelőzően Június 11-én a Fuga-ban Kortárszene műhelyünk Schnittke estje lesz hallható a kortárs zene szerelmeseinek igazi kamaracsemegét ígérünk, Szakmai jegyeket válasz e-mailben korlátlan mennyiségben lehet igényelni 500 Ft-os áron.

Június 1-én az Óbudai Társaskörben egy Bartók év kapcsán megmaradt szakmai program kerül bevetésre A kamaraesten Bartók művei mellett egy-egy francia zeneszerző műve hangzik el, az párosítások igazán izgalmas színeket hoznak a Bartóki alaphangulatba. A 700 Ft-os szakmai jegyeket mindenki szívesen ajánlom 16 éven aluliak számára ingyenes a belépés!! 


További információk:


--
G.Horváth László
Anima Musicae Kamarazenekar - művészeti vezető   www.animamusicae.hu
+36 70 633 8083