2017. április 28., péntek

[KATALIST] Meghívó A tatai patara című könyv bemutatójára

Tisztelt Kolléga!

A Honvéd Kulturális Központ Könyvtára szeretettel meghívja Önt

HRUBOS-TAKÁCS RÓBERT
A TATAI PATARA című könyvének bemutatójára.


A történelmi kalandregényből megismerhetjük gróf Pálffy Miklós országos főkapitány életét. Megelevenedik a török kor egyik hosszú - 15 éves- háborúja, Tata várának petárdával való visszafoglalása - múltban és jelenben, a történelem és a fikció határán.

Vendégeink:
Hrubos-Takács Róbert a könyv szerzője, hadtörténész, történelemtanár
Négyesi Lajos hadtörténész, aki az események történelmi hátteréről és a petárda működéséről beszél
Zombori Mihály a könyv kiadója, a ZOFI Kft. ügyvezetője, aki csapatával évek óta megrendezi a Tatai Patara Hagyományőrző Fesztivált, felidézve a török hódoltság korát

Időpont:
2017. május 3.  szerda  17.30
Helyszín: Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ 1. emelet Gobelin terem
1143 Budapest Stefánia út 34-36.

A belépés díjtalan!


Üdvözlettel:
Mezei Andrea

MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár
Kulturális és Rekreációs Igazgatóság
Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ Könyvtára
Budapest, 1143 Stefánia út 34-36.
Tel.: 06-1/883-6635
HM-Tel.: 26-233
E-mail: stefaniakonyvtar@mil.hu


„Ezen üzenet és annak bármely csatolt anyaga kizárólag a címzettnek szól. Ha nem Ön az üzenet címzettje, úgy kérjük, hogy telefonon, vagy e-mailben haladéktalanul értesítse erről az üzenet küldőjét és törölje az üzenetet, valamint annak összes csatolt mellékletét a rendszerből. Ha nem Ön az üzenet címzettje, abban az esetben tilos az üzenetet vagy annak bármely csatolt mellékletét lemásolnia, elmentenie, az üzenet tartalmát bárkivel közölnie, nyilvánosságra hoznia, vagy azzal más módon visszaélnie. Az üzenet és annak csatolmánya(i) a HM biztonsági rendszere által a küldés során vírusellenőrzésen estek át, azonban ez nem jelent garanciát arra vonatkozóan, hogy az üzenet nem tartalmaz kártékony programkódokat. Az ilyen jellegű fertőzésből fakadó meghibásodásokért vagy hibás működésért sem az üzenet küldője, sem a levelező rendszer üzemeltetője és tulajdonosa nem vállal felelősséget. Védje a környezetet! Kérjük, hogy csak abban az esetben nyomtassa ki a levelet, vagy bármely csatolmányát, amennyiben az feltétlenül szükséges!"

This message and any attachment are confidential and are legally privileged. It is intended solely for the use of the individual or the entity to whom it is addressed and others authorised to receive it. If you are not the intended recipient, please telephone or email the sender and delete this message and any attachment from your system. Please note that any dissemination, distribution, copying or use of or reliance upon the information contained in and transmitted with this email by or to anyone other than the recipient designated above by the sender is unauthorised and strictly prohibited. This message and its attachment(s) are virus-scanned by the MoD's virus protection system, but this does not guarantee that the message is free from harmful programme code. The operator of the mailing system and its owner do not take responsibiliy for any malfunction related to this type of infection. Protect your environment! Please think about environmental responsibilities and only print the email and its attachment(s) if it is essential.

« Ce message ainsi que du ou des fichiers qui y sont joints sont destinés à l'usage exclusifs du destinataire. Si vous n'êtes pas le destinataire, veuillez en informer immédiatement, par téléphone ou par courriel, l'expéditeur du message et de détruire le courriel ainsi que le ou les fichiers qui y sont joints. Si vous n'êtes pas le destinataire visé, vous n'avez aucun droit de copier et d'enregistrer ce message, de diffuser et de publier son contenu ou de l'utiliser de façon illicite. Le message et les fichiers qui y sont joints ont été contrôlés lors de l'envoi par le système de sécurité du Ministère de la Défense ce qui ne garantie pas que le message soit exempte de codes nuisibles. L'expéditeur ainsi que l'opérateur et le propriétaire de système déclinent toute responsabilité en cas de panne ou dysfonctionnement dus à de telles contaminations. Pensez à l'environnement. N'imprimer ce courriel ou les documents joints que si vous en avez vraiment besoin! »