2017. április 7., péntek

[KATALIST] KSH Könyvtár áprilisi programjaiKedves Kollégák!

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt a KSH Könyvtár soron következő programjaira.

Áprilisban is folytatódik a homoludens.hu Egyesülettel közösen szervezett nagy sikerű  Családi társasjátékklub. Az időpont változatlan, továbbra is hétfőnként 16 órától várjuk a társasozni vágyókat. Helyszín: Thirring Lajos-terem. Áprilisi időpontok: április 03, 10, 24.

 Április 12-én Húsvéti kézműves foglalkozás lesz a Bibó teremben 16:00-18:00 között, mely ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az ildiko.bori@ksh.hu e-mail címen, vagy a 06-1-345-6034 telefonszámon lehet április 11-ig.

Április 20. és 23. között a XXIV. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon (Millenáris 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.) a KSH Könyvtár is részt vesz. A B58-as standon értékesítjük 50-60%-os kedvezménnyel kiadványainkat.

 

Április 24-én 16 órai kezdettek a Könyvtári esték keretein belül hallgathatják meg Nacsinák Gergely András vallástörténész, ortodox teológus  előadását. Kelet Szent hegyére tett utazások fénykép- és élményanyagából kiindulva tehetünk virtuális kirándulást.

Április 26-án 16.30-kor kezdődik a Könyvtári esték keretein belül Bódai-Soós Judit meseíró író-olvasó találkozója. Javasolt korcsoport: általános iskola alsó tagozata!

Áprilisban Tárai Pintér Angyal Mi vezetett a művészethez című kiállítása tekinthető meg a könyvtárban.


Rendhagyó nyitvatartási napok áprilisban

Tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy könyvtárunk április 13-án (csütörökön) 8 és 14 óra között tart nyitva, április 14-én (nagypénteken) és április 17-én (húsvéthétfőn) a könyvtár zárva tart.

 


Mindenkit szeretettel várunk, a belépés valamennyi rendezvényünkre ingyenes.


KSH Könyvtár


Ez az elektronikus levél (e-mail), és a hozzá kapcsolt fájlok, kizárólag a Címzetteknek szólnak, a bennük foglalt információk bizalmasak lehetnek, melynek titokban maradásához a Központi Statisztikai Hivatalnak jogilag méltányolható érdeke fűződik. Amennyiben nem Ön a Címzettje ennek a levélnek, kérjük, törölje, és értesítse a levél küldőjét.
Az elektronikus levél engedély nélküli módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tilos, másolása, terjesztése is csak munkavégzés céljából megengedett. Az elektronikus levél elsősorban információs célokat szolgál. Kétség esetén az elektronikus levél tartalma akkor minősül hivatalos álláspontnak, ha azt a KSH erre felhatalmazott dolgozója (kérésre) cégszerűen aláírva megerősíti.