2017. április 11., kedd

[KATALIST] ismet: Zenei konyvtari ismeretek II. Zenei alapismeretek - akkr. tovabbkepzes

Tisztelt Kollégák, mivel van még néhány hely a tanfolyamra, megismételjük hírünket:


a Könyvtári Intézet 2017. év tavaszára meghirdeti 30 órás akkreditált továbbképzési programját, Zenei könyvtári ismeretek II. Zenei alapismeretek (PLB 2175) címmel


A tanfolyam időpontja:  2017. május 2., 3., 4., 5.

Jelentkezési határidő: 2017. április 18.

Részvételi díj: 30.000,- Ft

A tanfolyam helyszíne: Könyvtári Intézet (1827 Budapest, Budavári Palota F. épület 539/A terem)

A tanfolyam 30 órás, 2x2 nap (illetve a képzés aktuális indítási dátuma szerint.)

A tanfolyam oktatói: Gombos László, Pávai István, Székely András, Victor Máté


Kérjük, a tanfolyam leírásának végén található "Jelentkezési lap" szövegű linkre kattintva töltse ki a jelentkezési űrlapot. Ezután e-mailben kapja meg azt a letölthető pdf formátumú jelentkezési lapot, amely a már előzőleg kitöltött adatokat tartalmazza. Kérjük, hogy ezt kinyomtatva, aláírva postai úton juttassa el a Könyvtári Intézet Oktatási és Humánerőforrás-fejlesztési osztály címére (1827 Budapest, Budavári Palota F. épület).


További információ:
Dr. Repkényiné Nagy Edit; tel.: 224-3790; e-mail: editrep@oszk.hu


A tanfolyam leírása
A program célja, hogy összefoglalja a könyvtári munka során szükséges zenei alapismereteket. A zeneelméleti és zenetörténeti órákon sok gyakorlati példa (kottaolvasás, zenehallgatás multimédiás eszközök) segítségével a résztvevők az általános zenei-könyvtári műveltség alapkompetenciáinak birtokába juthatnak. A képzés során jártasságot szereznek a zenei műfajokban, korszakokban, irányzatokban, így a zenei könyvtári munka valamennyi területén képesek lesznek magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtani. A program a Zenei könyvtári ismeretek elnevezésű továbbképzés 2. modulja.

A képzés célcsoportja: azok a könyvtári, egyéb közgyűjteményi és közművelődési szakemberek, akik zenei dokumentumokat is gyűjtő intézményekben dolgoznak; akik nem rendelkeznek zenei szaktudással, de szükségesnek tartják, hogy eligazodjanak a zenei terminológiában és a zeneirodalomban, ezzel is emelve intézményük zenei szolgáltatásainak színvonalát; akik hiányos zenei ismereteik kiegészítésére törekszenek annak érdekében, hogy rendszerben láthassák ezt a területet.




Avast logo

Ezt az e-mailt az Avast víruskereső szoftver átvizsgálta.
www.avast.com