2017. március 16., csütörtök

[KATALIST] IFLA rendezvény Magyarországon március 24.

Kedves kollégák!

 

Az MKE és Mezőgazdasági Szervezete, az IFLA Agricultural Library SIG és a Magyar Mezőgazdasági Múzeum és könyvtár Agrárkönyvtárak a változó világban – angol címe: International Workshop for Agricultural Librarians & Information Scientists - címmel szakmai napot tart március 24-én 10 órától a MMgMK Mezőgazdasági Könyvtárban (Bp., I. ker. Attila út 93.)  Előadók Dr. Ajay P. Singh  az IFLA Agricultural Library SIG elnöke, Darabosné Maczkó Beáta a SZIE Entz Ferenc Könyvtár és Levéltár könyvtárosa és Horváth Tamás a Mezőgazdasági Szervezet elnöke. Részletek a csatolt meghívóban.

Nem vagyok a nagy szavak embere, de azt gondolom, a Mezőgazdasági Szervezet megalakulása óta ez a legnagyobb esemény ami szervezetünkkel történt. Barátné Hajdu Ágnes szerint nagyon régen volt IFLA rendezvény Magyarországon. Szeretném, ha más szervezetektől is eljönnétek.

A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a https://www.signupforms.com/registrations/9872 linken kell március 22-én 14 óráig. A regisztrációval párhuzamosan kérem nekem is küldjétek el részvételi szándékotokat. Mindenkit szeretettel várunk!

 

Üdvözlettel: Horváth Tamás

 

Horváth Tamás

           Elnök

MKE Mezőgazdasági Szervezet

1012 Budapest, Attila út 93.

06-1-489-4950

thorvath@omgk.hu