2017. március 23., csütörtök

[KATALIST] EFOP-3.7.3-16 Az egész életen át tartó tanuláshoz hozzáférés biztosítása - információs napok

Kedves Kollégák!

 

Az EFOP-3.7.3-16 Az egész életen át tartó tanuláshoz hozzáférés biztosítása című felhívás kapcsán információs napokat tart az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkársága.

A rendezvények tervezett időpontjai és helyszínei:

2017. április 3. – Budapest

2017. április 12. - Debrecen

2017. április 20. - Veszprém

Regisztráció: https://www.palyazat.gov.hu/informcis-napok-az-efop-373-16-szm-plyzati-felhvs-kapcsn-1

 

Az online kitöltött jelentkezési lapot kérdéseikkel együtt 2017. március 27. (hétfő) 12:00 óráig várják.

 

„A felhívás indokoltsága és célja

 

A tanulási aktivitás területén Magyarország még mindig jelentős elmaradásban van az EU tagállamok többségéhez képest, s ez az egész életen át tartó tanulásban is szembe ötlik. Az egész életen át tartó tanulásra is kiterjedő 2011. évi felmérés szerint Magyarországon a lakosság mindössze 2,7 %-a vett részt egész életen át tartó tanulásban, míg az Európai Tanács 2020-ig elérendő referenciaértéknek a 15 %-ban határozta meg (ld. Az egész életen át tartó tanulás szakpolitikájának keretstratégiája a 2014-2020 évekre.).”

 

„A konstrukció célja a 1603/2014. (XI. 4.) Korm. határozattal elfogadott, Az egész életen át tartó tanulás szakpolitikájának keretstratégiájában megfogalmazottak szerint a kulturális intézményekben megvalósuló, egész életen át tartó tanulást biztosító szolgáltatások, tevékenységek, új tanulási tartalmak támogatása, új típusú tanulási formák kialakítása sokszínű tematikájú programmal, az egész életen át tartó tanuláshoz szükséges feltételek megteremtése, illetve a meglévő szolgáltatások továbbfejlesztése.”

 

A felhívás elérhető az alábbi linken keresztül:

https://www.palyazat.gov.hu/efop-373-16-az-egsz-leten-t-tart-tanulshoz-hozzfrs-biztostsa--1

 

 

Üdvözlettel:

 

Szalóki Gabriella

könyvtári referens

Emberi Erőforrások Minisztériuma

Kultúráért Felelős Államtitkárság

Közgyűjteményi Főosztály

 

1055 Budapest, Szalay utca 10-14. IV. em. 427.

Tel: +36-1-896-2605

Fax: +36-1-795-0269

E-mail: gabriella.szaloki@emmi.gov.hu

 

 

 
Ezen üzenet és annak bármely csatolt anyaga bizalmas, jogi védelem alatt áll, a nyilvános közléstől védett. Az üzenetet kizárólag a címzett, illetve az általa meghatalmazottak használhatják fel. Ha Ön nem az üzenet címzettje, úgy kérjük, hogy telefonon, vagy e-mail-ben értesítse erről az üzenet küldőjét és törölje az üzenetet, valamint annak összes csatolt mellékletét a rendszeréből. Ha Ön nem az üzenet címzettje, abban az esetben tilos az üzenetet vagy annak bármely csatolt mellékletét lemásolnia, elmentenie, az üzenet tartalmát bárkivel közölnie vagy azzal visszaélnie.

This message and any attachment are confidential and are legally privileged. It is intended solely for the use of the individual or entity to whom it is addressed and others authorised to receive it. If you are not the intended recipient, please telephone or email the sender and delete this message and any attachment from your system. Please note that any dissemination, distribution, copying or use of or reliance upon the information contained in and transmitted with this e-mail by or to anyone other than the recipient designated above by the sender is unauthorised and strictly prohibited.