2017. február 28., kedd

[KATALIST] Programok a KSH Könyvtárban

Kedves Kollégák!


Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt a KSH Könyvtár soron következő programjaira.

Márciusban is folytatódik a homoludens.hu Egyesülettel közösen szervezett nagy sikerű családi társasjátékklubunk. Az időpont változatlan, továbbra is hétfőnként 16 órától várjuk a társasozni vágyókat. Helyszín: Thirring Lajos-terem.

2017. márciusában V. Mosolygó Ildikó Színek szárnyán című kiállítása tekinthető meg a könyvtárban.

2017. március 2-án, csütörtökön 16:30 órakor kezdődik a Beszélgetőklub következő alkalma. Témánk ezúttal az önelfogadás lesz. Helyszín: Thirring Lajos-terem.

2017. március 22-én, szerdán 17 órától kerül sor a Szépírók a KSH Könyvtárban sorozat következő rendezvényére. Vendégünk Szávai Géza, aki tavaly megjelent Makámaszútra című kötetét mutatja be. Beszélgetőtársa Bán Magda szerkesztő. Helyszín: Bibó István-terem.

2017. március 23-án, csütörtökön 17 órától veszi kezdetét a Kölcsey Ferenc Olvasókör rendezvénye, melynek vendége dr. Bényei Miklós c. egyetemi tanár, az MTA doktora, aki Könyv, könyvtár, olvasás: idézetek hat évtized olvasmányaiból című kötetét mutatja be nálunk. A szerző beszélgetőpartnere Haszonné Kiss Katalin, a FSZEK régióigazgatója. Az est házigazdája Rácz András, a Könyvkultúra Magazin főszerkesztője. Helyszín: Bibó István-terem.


Mindenkit szeretettel várunk, a belépés valamennyi rendezvényünkre ingyenes.


KSH Könyvtár


Ez az elektronikus levél (e-mail), és a hozzá kapcsolt fájlok, kizárólag a Címzetteknek szólnak, a bennük foglalt információk bizalmasak lehetnek, melynek titokban maradásához a Központi Statisztikai Hivatalnak jogilag méltányolható érdeke fűződik. Amennyiben nem Ön a Címzettje ennek a levélnek, kérjük, törölje, és értesítse a levél küldőjét.
Az elektronikus levél engedély nélküli módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tilos, másolása, terjesztése is csak munkavégzés céljából megengedett. Az elektronikus levél elsősorban információs célokat szolgál. Kétség esetén az elektronikus levél tartalma akkor minősül hivatalos álláspontnak, ha azt a KSH erre felhatalmazott dolgozója (kérésre) cégszerűen aláírva megerősíti.