2017. február 10., péntek

[KATALIST] Programok a KSH Könyvtárban

Kedves Kollégák!


Sok szeretettel várunk mindenkit a KSH Könyvtár soron következő programjaira.

Februárban is várja a játszani szerető kicsiket és nagyokat a homoludens.hu Egyesület és a KSH Könyvtár közös családi társasjátékklubja. Február 27-én a 100. játékklub alkalmából pedig Rummikub-versennyel, különleges játékokkal és ajándéksorsolással várjuk az érdeklődőket. Helyszín: Thirring Lajos-terem.

2017. februárjában Lengyel Éva Természet című kiállítása tekinthető meg a KSH Könyvtár folyosóján.

2017. február 15-én, szerdán 17 órakor kerül megrendezésre a Szépírók Társasága és a KSH Könyvtár következő közös rendezvénye. Vendégünk Zoltán Gábor író, akivel Bán Magda beszélget tavaly megjelent Orgia című, a második világháború végnapjaiban játszódó kötetéről. Helyszín: Bibó István-terem.

2017. február 23-án, csütörtökön 17 órától dr. Utry Attila mutatja be nálunk Példázatok, beszédek és versek című kötetét. A szerzővel dr. Nemes Erzsébet és Varga Edit, a Kölcsey Ferenc Olvasókör tagjai beszélgetnek. Az est házigazdája Rácz András, a Könyvkultúra Magazin főszerkesztője.
Helyszín: Bibó István-terem.


Mindenkit szeretettel várunk, a belépés valamennyi rendezvényünkre ingyenes.


KSH Könyvtár


Ez az elektronikus levél (e-mail), és a hozzá kapcsolt fájlok, kizárólag a Címzetteknek szólnak, a bennük foglalt információk bizalmasak lehetnek, melynek titokban maradásához a Központi Statisztikai Hivatalnak jogilag méltányolható érdeke fűződik. Amennyiben nem Ön a Címzettje ennek a levélnek, kérjük, törölje, és értesítse a levél küldőjét.
Az elektronikus levél engedély nélküli módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tilos, másolása, terjesztése is csak munkavégzés céljából megengedett. Az elektronikus levél elsősorban információs célokat szolgál. Kétség esetén az elektronikus levél tartalma akkor minősül hivatalos álláspontnak, ha azt a KSH erre felhatalmazott dolgozója (kérésre) cégszerűen aláírva megerősíti.