2017. február 24., péntek

[KATALIST] Könyvtáros-teadélután a KSH Könyvtárban március 7-én

Kedves Kollégák!

 

A KSH Könyvtár és a T-Systems Magyarország Zrt. szeretettel meghívja Önöket 2017. március 7-én (kedden) 14 órakor kezdődő Könyvtáros-teadélutánjára, amelynek főbb témái ezúttal: globális könyvtári hálózatok, platformok, felhőtechnológia, új adatmenedzsment-stratégia,

az OCLC EMEA 2017. évi berlini konferenciájának tapasztalatai. A részletes programot csatoltan küldjük. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket szeretettel fogadjuk ezen a linken.

 

Üdvözlettel,

 

Rózsa Dávid

 

________________________________
Rózsa Dávid
főigazgató-helyettes


Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár
Cím: 1024 Budapest, Keleti Károly u. 5.
Telefonszám: (06 1) 345-6406

Hivatali mobilszám: (06 70) 456-9559
Honlap:
http://konyvtar.ksh.hu
E-mail:
david.rozsa@ksh.hu

 


Ez az elektronikus levél (e-mail), és a hozzá kapcsolt fájlok, kizárólag a Címzetteknek szólnak, a bennük foglalt információk bizalmasak lehetnek, melynek titokban maradásához a Központi Statisztikai Hivatalnak jogilag méltányolható érdeke fűződik. Amennyiben nem Ön a Címzettje ennek a levélnek, kérjük, törölje, és értesítse a levél küldőjét.
Az elektronikus levél engedély nélküli módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tilos, másolása, terjesztése is csak munkavégzés céljából megengedett. Az elektronikus levél elsősorban információs célokat szolgál. Kétség esetén az elektronikus levél tartalma akkor minősül hivatalos álláspontnak, ha azt a KSH erre felhatalmazott dolgozója (kérésre) cégszerűen aláírva megerősíti.