2017. február 16., csütörtök

[KATALIST] ismet: Altalanos és szaktajekoztatas - akkr. tovabbkepzes

Tisztelt Kollégák, mivel van még néhány hely a tanfolyamra, megismételjük hírünket:


a Könyvtári Intézet 2017. év tavaszára meghirdeti 60 órás akkreditált továbbképzési programját, Általános és szaktájékoztatás (társadalomtudomány, szociológia, művészet, történelem, jog) online adatbázisokkal  (26317-2/2014/KOZGYUJT) címmel.

A tanfolyam időpontja: 2017. március 9., 10., 21., 22., április 18., 19., 20., 21.

Jelentkezési határidő: 2017. február 23.

Részvételi díj: 60.000,- Ft

A tanfolyam helyszíne: Könyvtári Intézet (1827 Budapest, Budavári Palota F. épület 645 sz. gépterem), Országgyűlési Könyvtár, Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár

A tanfolyam 60 órás, 2x2 és 1x4 nap (illetve a képzés aktuális indítási dátuma szerint.)

A jelentkezéshez szükséges egyéb feltételek: felsőfokú végzettség

A tanfolyam oktatói: Karbach Erika, Koltay Tibor, Molnár Márta, Téchy Tünde, Varga Tímea, Villám Judit

Kérjük, a tanfolyam leírásának végén található "Jelentkezési lap" szövegű linkre kattintva töltse ki a jelentkezési űrlapot. Ezután e-mailben kapja meg azt a letölthető pdf formátumú jelentkezési lapot, amely a már előzőleg kitöltött adatokat tartalmazza. Kérjük, hogy ezt kinyomtatva, aláírva postai úton juttassa el a Könyvtári Intézet Oktatási és Humánerőforrás-fejlesztési osztály címére (1827 Budapest, Budavári Palota F. épület).

További információ:
Dr. Repkényiné Nagy Edit; tel.: 224-3790; e-mail: editrep@oszk.hu


A tanfolyam leírása
A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a könyvtárakban elérhető, a papíralapú forrásokat kiegészítő legújabb, legkorszerűbb online és CD-n elérhető adatbázisokat az általános tájékoztatás, a történelem és a jog, a művészet, a társadalomtudományok területén. A képzés elvégzése után a résztvevők járatossá válnak a vonatkozó adatbázisok használatában; képesek lesznek megfogalmazni a használók kéréseit és igényeit, megtervezni és eredményesen végrehajtani a keresést a megismert elektronikus adatbázisokban.


Mentes a vírusoktól. www.avast.com