2017. február 15., szerda

[KATALIST] ismert: Felkeszules a fejleszto biblioterapia konyvtari alkalmazasara - akkr. tovabbkepzes

Tisztelt Kollégák, mivel van még néhány hely a tanfolyamra, megismételjük hírünket:


a Könyvtári Intézet 2017 év elejére meghirdeti 60 órás akkreditált továbbképzési programját, Felkészülés a fejlesztő biblioterápia könyvtári alkalmazására (29571-2/2015/KOZGYUJT)  címmel.

A tanfolyam időpontja: 2017. március 8., 9., 10., 22., 23., 24., április 6., 7.

Jelentkezési határidő: 2017. február 22.

Részvételi díj: 60.000,- Ft

A tanfolyam 60 órás, 2x3 és 1x2 nap.

A tanfolyam helyszíne: Pest Megyei Könyvtár (2000 Szentendre Pátriárka u. 7.)

Oktatók: Bartos Éva, Horváth Judit, Magyarné Fekete Katalin

Kérjük, a tanfolyam leírásának végén található "Jelentkezési lap" szövegű linkre kattintva töltse ki a jelentkezési űrlapot. Ezután e-mailben kapja meg azt a letölthető pdf formátumú jelentkezési lapot, amely a már előzőleg kitöltött adatokat tartalmazza. Kérjük, hogy ezt kinyomtatva, aláírva postai úton juttassa el a Könyvtári Intézet Oktatási és Humánerőforrás-fejlesztési osztály címére (1827 Budapest, Budavári Palota F. épület).

További információ:
Dr. Repkényiné Nagy Edit; tel.: 224-3790; e-mail: editrep@oszk.hu


A tanfolyam leírása
A program célja a külföldön régóta ismert eljárás integrálása a hazai könyvtárosi munkába. A program tudatosítja a fejlesztő biblioterápiának mint mentális egészségmegőrző, személyiségfejlesztő, ön- és közösségépítő eljárásnak a fontosságát, bemutatja a könyvtári alkalmazás lehetőségeit. A résztvevőket megismerteti a biblioterápia elméletével és gyakorlatával, a műveléséhez szükséges alapvető irodalomesztétikai, pszichológiai, kommunikációs és drámapedagógiai ismeretekkel és tapasztalatokkal, felkészíti őket a különböző korosztályok hatékony biblioterápiás foglalkoztatására.





Mentes a vírusoktól. www.avast.com