2017. február 8., szerda

[KATALIST] HUNGARNET DÍJ 2017 - javaslattétel

Tisztelt HUNGARNET Képviselő!

A HUNGARNET Egyesület a 2006. évi közgyűlés határozatának megfelelően, díjat alapított a hálózat műszaki fejlesztésében, vagy a tartalom-szolgáltatásban, illetve e két terület menedzsmentje terén kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek érdemeinek elismerésére.

Minden évben két díj kerül átadásra. Páros években a hálózat műszaki fejlesztése, míg páratlan években a tartalmi-fejlesztés terén kiemelkedő eredményeket elért személy díjazására és az ehhez kapcsolódó menedzser díj kiadására kerül sor.

2017-ben főtitkári döntés alapján nem adunk ki menedzser díjat.

Az Elnökség felkéri az Egyesület tagintézményeit, egyéni és pártoló tagjait, hogy tegyék meg írásbeli javaslataikat a hálózat tartalmi szolgáltatása terén kiemelkedő eredményeket elért személyre

A díjazott személyek Magyarországon tevékenykedő, élő szakemberek lehetnek.
A beérkezett javaslatok alapján a HUNGARNET Díjbizottsága rangsorolt előterjesztést készít az Elnökségnek. A Díj odaítéléséről az Elnökség dönt.

A Díj átadásának helye és időpontja:
NETWORKSHOP 2017 Szeged, 2017. április 19-21.

A díjazottak emlékplakettben és az Elnökség/Közgyűlés által megállapított, jóváhagyott nettó 300.000,- Ft jutalomban részesülnek.

Kérjük, hogy javaslataikat a levél végén feltüntetett adatokkal február 28. (kedd) éjfélig szíveskedjenek a javaslat2017@hungarnet.hu e-mail címre elküldeni.


A levél törzsében a következőket kell megadni:

Javaslattevő személy neve:

email címe:

HUNGARNET Intézménye: ( név, cím)

Díjra javasolt személy neve:

Rövid indoklás: (néhány mondat)

(Amennyiben a javaslat intézményi, úgy kérjük, szíveskedjenek a „HUNGARNET Intézménye" sort is kitölteni. Egyéni javaslatnál ezt a sort üresen kell hagyni.)

Budapest, 2017 február 7.

.

Üdvözlettel,

Dr. habil Tick József

elnök

s.k.


_______________________________________________
Katalist mailing list
Katalist@listserv.niif.hu
https://listserv.niif.hu/mailman/listinfo/katalist