2017. február 8., szerda

[KATALIST] Egyéni kutatói mobilitási információs nap meghívó

Szeretettel meghívjuk Önöket a közgyűjteményi kollégák számára szervezett egyéni kutatói mobilitási információs napra március 6-án a Magyar Nemzeti Múzeum Dísztermébe!

 

A rendezvény a 2016-os MuzeumInfo információs nappal megkezdett sorozat folytatása, célja, hogy felhívjuk a magyarországi közgyűjtemények figyelmét a jelenleg elérhető kutatói és intézményi munkatársi mobilitási lehetőségekre. Ennek érdekében összegyűjtöttük a legfrissebb pályázati híreket, melyeket a különböző szakterületek képviselőinek tolmácsolásában mutatunk be a közgyűjteményekből érkezők számára. Az érdeklődők megismerkedhetnek többek között az EURAXESS, az ERASMUS+ és a Marie Curie-Skłodowska Program lehetőségeivel, továbbá sikeres pályázati tapasztalatokról is hallhatnak beszámolókat. A rendezvény végén az előadókkal való személyes konzultációra is lehetőséget biztosítunk.

 

Az információs napra elsősorban a közgyűjtemények nemzetközi kapcsolatépítéssel, mobilitással és pályázatokkal foglalkozó munkatársait, továbbá a közgyűjteményekben dolgozó kutatókat várjuk.

 

Az információs napon való részvétel ingyenes, viszont előzetes regisztrációhoz kötött.


Jelentkezési határidő: 2017. február 28.


További információk >>

http://ommik.hu/index.php/palayzatok/muzeuminfo-palyazati-informacios-nap/230-egyeni-kutatoi-mobilitasi-informacios-nap



Magyar Nemzeti Múzeum Országos Muzeológiai Módszertani és Információs Központ (www.ommik.hu)