2017. február 6., hétfő

[KATALIST] CivilTech Program nyilvános könyvtáraknak

Kedves Katalist-felhasználók!


Annak érdekében, hogy a könyvtárak minél nagyobb összeget fordíthassanak technológiai beszerzésekre, könyvtári állományuk bővítésére, ajánljuk figyelmükbe CivilTech Programunkat.


2015. év végétől a nyilvános könyvtárak is igénybe vehetik a NIOK Alapítvány és a TechSoup partnerségében működő CivilTech Informatikai Adomány Programot. A program azáltal, hogy az adományozott szoftvereket egy jelképes adminisztrációs/szolgáltatási díjért, a piaci ár töredékéért teszi hozzáférhetővé, csökkenti a szervezetek informatikai beszerzésének költségét*. A CivilTech Program segítségével a nonprofit szervezetek költségvetéséből források szabadulhatnak fel egyéb technológiai beszerzésekre vagy más programterületekre.


Ha szükségük van jogtiszta szoftverekre (Adobe, Bitdefender, Microsoft, Symantec, Tableau), ugyanakkor örülnének, ha ehhez kedvezményes áron jutnának hozzá, regisztrálják szervezetüket a civiltech.hu oldalra.


Ön is minden nap használ szövegszerkesztőt és táblázatkezelőt munkájához? Frissítsen most a legújabb MS Office verzióra!


Lépjen a biztonságos és jogtiszta útra, ne kockáztassa a büntetést! Használjon eredeti Windows rendszert csupán 2 727 Ft + áfa összegért!


Próbálta már a Symantec vírusvédelmét? Már 1 212 Ft + áfától elérhető a CivilTech Programban!


 

Bővebben CivilTech programunkról a www.civiltech.hu oldalon tájékozódhatnak. Ha kérdésük van, keressenek bennünket a civiltech@niok.hu e-mail címen vagy a +36 1 315 3151 telefonszámon.


*A NIOK Alapítvány és a TechSoup közös programjának köszönhetően jutnak el a magyar civilszervezetekhez a nagy szoftvercégek termékei, amelyek többsége ingyenes, de adminisztrációs díj fejében igényelhető.(Pl. Microsoft Office Standard (2016) díja 8 788 Ft + áfa, amely a jelenlegi piaci ár kb. tizedének felel meg.)