2017. január 19., csütörtök

[KATALIST] régi könyves mesterképzés Szegeden

Tisztelt Listatagok, 

minthogy közeledik a mesterképzésre jelentkezés határideje, engedjék meg, hogy fölhívjuk a figyelmüket a Szegedi Tudományegyetem bölcsészkarán induló régi könyves mesterképzésre. Ez a képzés többi specializációnknál (szakirányunknál) ritkábban indul, mert általában kisebb iránta az érdeklődés, tájékozódásunk szerint azonban a jelenlegi alapképzésben résztvevő végzősök közül többen ezt a specializációt szeretnék választani, így a 2017 szeptemberben kezdő MA-évfolyamon vélhetően el tudjuk indítani. Szeretettel várjuk mindazokat, akik magas szintű régi könyves képzésben szeretnének diplomát szerezni!
Kérjük, az érdeklődők figyeljenek arra, hogy a képzés nem a könyvtártudomány, hanem a kulturális örökség tanulmányok mesterképzés specializációja, ha tehát valaki jelentkezni szeretne rá, akkor jelentkezési lapján az utóbbi szakot kell megjelölnie!
A jelentkezés módjáról a felvi.hu oldalon találnak pontos információt, a képzést illetően további leírás olvasható ahttp://www.huminf.u-szeged.hu/index.php/hallgatoknak/kepzesi-formak/kulturalis-orokseg-tanulmanyok-ma/irott-kulturalis-orokseg-szakirany oldalon, további kérdéseikre Zvara Edina (zedina@hung.u-szeged.hu) tud válaszolni. Kérjük, ha úgy gondolják, hogy kollégáik, ismerőseik között van, akit érdekelhet ez a képzés, de ezen a listán nem olvassa, hívják föl figyelmét erre a lehetőségre. Köszönjük és várjuk az érdeklődőket Szegeden! Sándor Klára (SZTE BTK Kulturális Örökség és Humán Információtudományi Tanszék)


————