2017. január 11., szerda

[KATALIST] Programok a KSH Könyvtárban januárban

Kedves Kollégák!

Szíves figyelmükbe ajánljuk a KSH Könyvtár januárban esedékes programjait.

 

Folyosónk falán januárban Werner Gábor Történetek című kiállításának képeit tekinthetik meg.

 

Ha hétfő, akkor januárban is családi társasjátékklub a homoludens.hu Egyesület és könyvtárunk szervezésében! Délután négy és este hét óra között minden alkalommal egy-egy új játékkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők, de természetesen a jól bevált társasokat is előkészítjük.

Helyszín: Thirring Lajos-terem

 

A KSH Könyvtár és a Magyar Könyvtárosok Egyesülete Társadalomtudományi Szekciója szeretettel vár minden érdeklődőt a szekció A fiúkból férfiak lesznek. Beavatási szertartás egy északkelet-nigériai faluban című kamaraprogramjára január 17-én (kedden) 17 órakor.

Helyszín: Thirring Lajos-terem

 

Január 18-án (szerdán) 17 órai kezdettel kerül sor a Szépírók a KSH Könyvtárban című rendezvénysorozat következő eseményére. Vendégünk Csaplár Vilmos író, beszélgetőtársa Bán Magda.

Helyszín: Bibó István-terem

 

A KSH Könyvtár és a Wikimédia Magyarország Egyesület szeretettel meghívja Wikipédia-sorozatának második előadására január 19-én (csütörtökön) 17 órára, amelynek címe: Bevezetés a Wikipédia-univerzumba 2. A Wikipédia és a térképek. Előadók: Báthory Péter és Hajdu Kálmán.

Helyszín: Thirring Lajos-terem

 

A Magyar Statisztikai Társaság Statisztikatörténeti Szakosztálya tisztelettel meghívja Önt január 25-én (szerdán) 17 órától Garami Erika előadására, melynek címe: A forint születése: 1946.

Helyszín: Thirring Lajos-terem

 


Minden érdeklődőt szeretettel várunk, a programokra a belépés ingyenes.


Fazekas Eszter

kulturális szervező


Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár
1024 Budapest, Keleti Károly u. 5.

Tel.: +36-1-345-6034

E-mail: eszter.fazekas@ksh.hu

 


Ez az elektronikus levél (e-mail), és a hozzá kapcsolt fájlok, kizárólag a Címzetteknek szólnak, a bennük foglalt információk bizalmasak lehetnek, melynek titokban maradásához a Központi Statisztikai Hivatalnak jogilag méltányolható érdeke fűződik. Amennyiben nem Ön a Címzettje ennek a levélnek, kérjük, törölje, és értesítse a levél küldőjét.
Az elektronikus levél engedély nélküli módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tilos, másolása, terjesztése is csak munkavégzés céljából megengedett. Az elektronikus levél elsősorban információs célokat szolgál. Kétség esetén az elektronikus levél tartalma akkor minősül hivatalos álláspontnak, ha azt a KSH erre felhatalmazott dolgozója (kérésre) cégszerűen aláírva megerősíti.