2016. december 4., vasárnap

[KATALIST] felhívás

JELENTKEZÉSI FELHÍVÁS A Publika Kul-Túra tanulmányi kirándulására.2017. május 17-21

Reformáció és kultúra. Luther nyomában címmel.   A program főbb pontjai:  Wittenbergben városnézés. Luther élete nagy részét töltötte a csodaszép városban, itt indította el a reformációt és írta meg legjelentősebb műveit is.  500 éve Itt tűzte ki a Vártemplomra híres téziseit.  Eislebenben, a „Lutherstadtban” a Luther emlékek felkeresése. Eisenachban városnézés és Wartburg vára. A nemzetközi 500 évfordulós kiállítás megtekintése. Városnézés Schmalkaldenben, a Schmalkaldeni szövetség székhelyén. Luther Márton, Philipp Melanchthon és más reformerek munkálkodásának színhelye. Wilhelmsburg kastély. Erfurt- Türingia Rómája. Erfurt Luther szellemi központja volt. Evangelischer Augustiner Kloster – Bibliothek meglátogatása. 

 Részletes tájékoztató honlapunkon www.publikamkk.hu/rendezvények rovatban.A részvételi díj 115.000,- Ft, amely magában foglalja az útiköltséget, a szállást, reggelit, vacsorát, és az idegen vezetést.A belépők kb. 40 Euro.

A jelentkezéseket a www.publikamkk.hu/rendezvények

 vagy e-mail: publikamkk@t-online.hu, csillakovacs@gmail.com  címen 2016.december 20-ig fogadjuk. A jelentkezéseket visszaigazoljuk, és tájékoztatót küldünk a részvételi díj befizetési módjairól.

Információk: Billédi Ibolya e-mail: bil7603@ella.hu , tel: 36 1 3672996     Kovács Csilla e-mail:  csillakovacs@gmail.com  tel: 36 26 500 757

A jelentkezéseket szívesen várjuk. Billédi Ibolya