2016. november 15., kedd

[KATALIST] "Századunk költője"? Bob Dylan és az irodalmi Nobel-díj

Kedves Kollégák!

Emlékeztetőül küldöm a meghívót a KSH Könyvtár holnapi zenés beszélgetésére:

"Századunk költője"? Bob Dylan és az irodalmi Nobel-díj
Vendégeink Bob Dylan pályafutásáról, személyiségéről, zenei és irodalmi munkásságáról cserélnek eszmét, emellett szó lesz a 2016-os irodalmi Nobel-díjról és fogadtatásáról is. Az est résztvevői: Barlog Károly, Barna Imre, Farkas Balázs, Krusovszky Dénes, Toroczkay András és Zelei Dávid.


Időpont: november 16. (szerda), 17 óra
Helyszín: KSH Könyvtár, Bibó István-terem (Bp. II. ker., Keleti Károlyu. 5.)

Minden érdeklődőt szeretettel várunk, a programra a belépés ingyenes!


Fazekas Eszter

kulturális szervező


Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár
1024 Budapest, Keleti Károly u. 5.

Tel.: +36-1-345-6034

E-mail: eszter.fazekas@ksh.hu


Ez az elektronikus levél (e-mail), és a hozzá kapcsolt fájlok, kizárólag a Címzetteknek szólnak, a bennük foglalt információk bizalmasak lehetnek, melynek titokban maradásához a Központi Statisztikai Hivatalnak jogilag méltányolható érdeke fűződik. Amennyiben nem Ön a Címzettje ennek a levélnek, kérjük, törölje, és értesítse a levél küldőjét.
Az elektronikus levél engedély nélküli módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tilos, másolása, terjesztése is csak munkavégzés céljából megengedett. Az elektronikus levél elsősorban információs célokat szolgál. Kétség esetén az elektronikus levél tartalma akkor minősül hivatalos álláspontnak, ha azt a KSH erre felhatalmazott dolgozója (kérésre) cégszerűen aláírva megerősíti.