2016. október 17., hétfő

[KATALIST] Zenei konyvtari ismeretek III. - akkr. tovabbkepzes

Tisztelt Kollégák,
 
 
a Könyvtári Intézet 2016. év őszére meghirdeti 60 órás akkreditált továbbképzési programját, Zenei könyvtári ismeretek III. Feltárás - tájékoztatás - új technológiák a zenei könyvtárakban (50831-2/2014/KOZGYUJT) címmel.
 
 
A tanfolyam időpontja: 2016. november 9., 10., 16., 17., 22., 23., 24., 25.
 
Jelentkezési határidő: 2016. október 26.
 
Részvételi díj: 50.000,- Ft
 
 
A tanfolyam helyszíne: Könyvtári Intézet (1827 Budapest, Budavári Palota F. épület 645. sz. gépterem)
 
A tanfolyam 60 órás, 2x2 és 1x4 nap (illetve a képzés aktuális indítási dátuma szerint.)
 
A tanfolyam oktatói: Bándoli Katalin, Csopaki Orsolya, Dalos Anna, Gócza Gyuláné, Gulyásné Somogyi Klára, Haszonné Kiss Katalin, Illyés Boglárka, Iszály György Barna, Kocsis Géza, Ősze Mária, Pávai István, Sárközi Andrea, Sigrai László
 
Kérjük, a tanfolyam leírásának végén található "Jelentkezési lap" szövegű linkre kattintva töltse ki a jelentkezési űrlapot. Ezután e-mailben kapja meg azt a letölthető pdf formátumú jelentkezési lapot, amely a már előzőleg kitöltött adatokat tartalmazza. Kérjük, hogy ezt kinyomtatva, aláírva postai úton jutassa el a Könyvtári Intézet Oktatási és Humánerőforrás-fejlesztési osztály címére (1827 Budapest, Budavári Palota F. épület).
 
 
További információ:
Dr. Repkényiné Nagy Edit; tel.: 224-3790; e-mail: editrep@oszk.hu
 
 
A tanfolyam leírása
A program célja, hogy összefoglalja a könyvtárak zenei dokumentumainak feldolgozására vonatkozó speciális ismereteket, és bemutassa a zenei könyvtárak tájékoztató munkája számára kínálkozó IKT-lehetőségeket. A résztvevők a gyakorlatban sajátítják el a zenei anyagok formai és tartalmi feltárásához és az információszolgáltatáshoz szükséges kompetenciákat. Jártasságot szereznek a digitális zenei dokumentumok, a legfontosabb hazai és nemzetközi zenei adatbázisok használatában, képesek lesznek magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtani. A program a Zenei könyvtári ismeretek elnevezésű továbbképzés 3. modulja.
 
 

Mentes a vírusoktól. www.avast.com