2015. november 27., péntek

[KATALIST] Decemberi programok a KSH Könyvtárban

Kedves Kollégák!


Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani az alábbi programokat.

2015. december 2-án, szerdán a Syllabux Könyvkiadó és a KSH Könyvtár közös rendezvényén mutatja be Pichler László naplóját Pepita füzetek címmel. Az esemény 17 órakor kezdődik, helyszín a Bibó István-terem.
2015. december 3-án, csütörtökön 16 óra 30 perckor kerül sor a nagy sikerű Boldogságklub negyedik alkalmára. A téma ezúttal a boldogító jócselekedetek lesz. Helyszín: Thirring Lajos-terem.
Szintén december 3-án, 16 óra 30 perctől mutatja be könyvét a KSH Könyvtárban Kovács Gellért. A kötet címe Alkonyat Budapest felett, témája az 1944/45. évi embermentő akciók, illetve ellenállás történetének összefoglaló elbeszélése, Raoul Wallenbergen keresztül. Helyszín: Bibó István-terem.
2015. december 9-én, szerdán Szigethy Éva mutatja be A kocsmárosné fia című új kötetét 16 óra 30 perctől a könyvtár Bibó István-termében. A kötetben a címben szereplő fiú, Lóránt érdekes, fordulatokban gazdag élettörténetét ismerhetik meg az olvasók, valamint a szerző beszél korábban megjelent műveiről is.

A KSH Könyvtárban decemberben két kiállítás is látható lesz. Bakai Beáta és Balázs Katalin Ünnep című kiállításán könyvkötészeti alkotások tekinthetőek meg. Emellett Simon Erika fiatal tervezőgrafikus fotókból, grafikákból és egyéb képekből álló válogatásában gyönyörködhetnek a látogatók.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk, a programokra a belépés ingyenes.

KSH Könyvtár


Ez az elektronikus levél (e-mail), és a hozzá kapcsolt fájlok, kizárólag a Címzetteknek szólnak, a bennük foglalt információk bizalmasak lehetnek, melynek titokban maradásához a Központi Statisztikai Hivatalnak jogilag méltányolható érdeke fűződik. Amennyiben nem Ön a Címzettje ennek a levélnek, kérjük, törölje, és értesítse a levél küldőjét.
Az elektronikus levél engedély nélküli módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tilos, másolása, terjesztése is csak munkavégzés céljából megengedett. Az elektronikus levél elsősorban információs célokat szolgál. Kétség esetén az elektronikus levél tartalma akkor minősül hivatalos álláspontnak, ha azt a KSH erre felhatalmazott dolgozója (kérésre) cégszerűen aláírva megerősíti.