2015. július 29., szerda

[KATALIST] Tájékoztatás - Közvetlenül elérhető EU-s források magyar nyelvű honlapja

Kedves Kollégák!

 

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a több 1000 milliárdos európai pályázati források hatékonyabb felhasználásáért, 66 nyitott pályázattal indít magyar nyelvű honlapot a Magyar Fejlesztési Központ közvetítésével.

A 2014-2020 közötti ciklusban több mint 130 milliárd euró értékű közvetlen forrás nyílik meg évente több mint félezer pályázatban.

Az állami szervek, háttérintézmények, civil szervezetek, alapítványok, cégek és önkormányzatok által elnyerhető támogatások főként a kutatás-fejlesztés, az innováció, az oktatás, a közlekedés, a környezetvédelem-klímapolitika és az energetika területein hasznosulhatnak. A felületen a kulturális területet érintő pályázati programok is megtalálhatók.

 

A pályázatok döntően konzorciálisak, több országból származó résztvevők összefogásával is elnyerhetők.

A www.palyazatokmagyarul.eu honlapon az év végéig további hatvan-hetven pályázat feldolgozása várható.

 

További információ az alábbi honlapon olvasható:

 

http://www.kormany.hu/hu/nemzeti-fejlesztesi-miniszterium/infokommunikacioert-felelos-allamtitkarsag/hirek/450-milliard-forintnyi-palyazattal-indit-magyar-nyelvu-honlapot-az-mfk

 

A pályázatok az alábbi honlapon érhetők el:

 

http://www.palyazatokmagyarul.eu/

 

Sikeres pályázást kívánunk!

 

 

Üdvözlettel,

 

 

Emberi Erőforrások Minisztériuma

Kultúráért Felelős Államtitkárság

Kulturális Kapcsolatok Főosztály




Ezen üzenet és annak bármely csatolt anyaga bizalmas, jogi védelem alatt áll, a nyilvános közléstől védett. Az üzenetet kizárólag a címzett, illetve az általa meghatalmazottak használhatják fel. Ha Ön nem az üzenet címzettje, úgy kérjük, hogy telefonon, vagy e-mail-ben értesítse erről az üzenet küldőjét és törölje az üzenetet, valamint annak összes csatolt mellékletét a rendszeréből. Ha Ön nem az üzenet címzettje, abban az esetben tilos az üzenetet vagy annak bármely csatolt mellékletét lemásolnia, elmentenie, az üzenet tartalmát bárkivel közölnie vagy azzal visszaélnie.

This message and any attachment are confidential and are legally privileged. It is intended solely for the use of the individual or entity to whom it is addressed and others authorised to receive it. If you are not the intended recipient, please telephone or email the sender and delete this message and any attachment from your system. Please note that any dissemination, distribution, copying or use of or reliance upon the information contained in and transmitted with this e-mail by or to anyone other than the recipient designated above by the sender is unauthorised and strictly prohibited.