2015. július 31., péntek

[KATALIST] Kötészet és restaurálás a KSH Könyvtárban

Kedves Kollégák!

 

A KSH Könyvtár kötészete kedvező áron vállalja könyvek, albumok és folyóiratok kötését akár nagyobb tételben is. Vállaljuk továbbá logók, címerek, vonalas ábrák és grafikák, illetve már bekötött kiadványok első és hátsó borítójának aranyozását, igény szerint díszcsomagolás készítését is.

 

Folyamatosan fejlesztett restaurátorműhelyünkben lehetőséget kínálunk könyvtári dokumentumok – könyvek, kéziratok, térképek, plakátok, aprónyomtatványok stb. – megelőző állományvédelmére, konzerválására, restaurálására. A dokumentumok vizsgálatát, állapotfelmérését követően a szükségesnek ítélt beavatkozások és a rendelkezésre álló technológiai kapacitások alapján minden esetben egyedileg kidolgozott terv alapján végezzük el a kívánt feladatot.

 

Újabb munkáinkból honlapunk galériájában adunk ízelítőt.

 

Kérdéseiket szeretettel várjuk a +36 (1) 345 6109-es telefonszámon vagy a laszlo [pont] domonkos [kukac] ksh [pont] hu e-mail címen.

 

Üdvözlettel:

 

Domonkos László

KSH Könyvtár


Ez az elektronikus levél (e-mail), és a hozzá kapcsolt fájlok, kizárólag a Címzetteknek szólnak, a bennük foglalt információk bizalmasak lehetnek, melynek titokban maradásához a Központi Statisztikai Hivatalnak jogilag méltányolható érdeke fűződik. Amennyiben nem Ön a Címzettje ennek a levélnek, kérjük, törölje, és értesítse a levél küldőjét.
Az elektronikus levél engedély nélküli módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tilos, másolása, terjesztése is csak munkavégzés céljából megengedett. Az elektronikus levél elsősorban információs célokat szolgál. Kétség esetén az elektronikus levél tartalma akkor minősül hivatalos álláspontnak, ha azt a KSH erre felhatalmazott dolgozója (kérésre) cégszerűen aláírva megerősíti.