2015. január 27., kedd

[KATALIST] könyvtárostanároknak, iskolai könyvtárosoknak

Kedves Kolléga!

Három kérdéssel kereslek meg a KTE elnökeként.
Kérlek- ha érint bármelyik is- válaszoljál, reagáljál rá, hogy a könyvtárostanárok, iskolai könyvtárosok képviseletét továbbra is, még hatékonyabban tudjuk ellátni.
Természetesen az e-maileket, a bejelentéseket, az adatokat bizalmasan kezeljük!

1. Nem soroltak át pedagógus munkakörbe, pedig megvan a jogszabályban előírt végzettséged, szakképzettséged. Nem pedagógusként, hanem oktatást-nevelést segítő dolgozóként vagy az iskolában.

2. Pedagógus munkakörben vagy könyvtárostanár, de az oktatással-neveléssel lekötött munkaidőd - heti 22-25 órán belül, vagy azon túl a másik szakodat is kell tanítani, heti ....órában. Ezen felül a heti 32 óra terhére- oktatással-neveléssel le nem kötött munkaidőben nem csak könyvtárszakmai feladatokat végzel rendszeresen, hetente, beosztás szerint.

3. Ha nem szerepel a munkaköri leírásodban a tankönyvfelelősség ellátása, akkor kötött-e veled a KLIK a feladat ellátására szerződést a 2014-15-ös tanévre illetve megkaptad-e a tanulónként járó 100 Ft-os összeget?

Csak akkor tudunk továbblépni a fenti problémák megoldásában, ha konkrét eseteket tudunk. Ezért kérlek, hogy ha bármelyik kérdésben érintett vagy, írd meg!

Bizalmadat előre is köszönöm, üdvözöllek: Szakmári Klári

--
Szakmári Klára
könyvtárostanár
szklaris@gmail.com
Budai Nagy Antal Gimnázium Bp.
229-18-94/111 vagy 229-18-15/111