2014. október 1., szerda

[KATALIST] Az IKSZ, a Katona József Könyvtár és a KSH Könyvtár felhívása

Kedves Kollégák, Könyv- és Könyvtárbarátok!

 

A 2006 óta élő hagyományokhoz híven idén októberben is sor kerül az Országos Könyvtári Napokra. Október 13. és 20. között változatos programokkal, meglepetésekkel, a könyves vasárnapon rendkívüli nyitva tartással várják intézményeink az érdeklődőket.

 

Szeretnénk, ha az idei évtől új, hangulatos és jól megjegyezhető programponttal gazdagodna az eseménysorozat. Valamennyi magyarországi könyvtárat, könyv- és könyvtárbarátot arra kérünk, hogy a nyitó napon, október 13-án (hétfőn), pontban 10 órakor helyezze el Facebook-oldalán az OKN hivatalos logóját (elérhető: http://osszefogas.kjmk.hu/download/kereklogo.png) és a következő sort: „Gondold meg, hogy csak az ember olvas.” (Márai Sándor: Füveskönyv)

 

Reméljük, felhívásunk nyomán méltó módon veheti kezdetét az OKN rendezvénysorozata, és sikerül újabb, könyvtárosok és könyvbarátok számára egyaránt kedves hagyományt teremtenünk.

 

A kiíró szervezetek nevében üdvözlettel,

 

Rózsa Dávid

 

____________________________

 

Rózsa Dávid

főigazgató-helyettes

KSH Könyvtár
1024 Budapest, Keleti Károly u. 5.
Tel.: +36 (1) 345 6406

 


Ez az elektronikus levél (e-mail), és a hozzá kapcsolt fájlok, kizárólag a Címzetteknek szólnak, a bennük foglalt információk bizalmasak lehetnek, melynek titokban maradásához a Központi Statisztikai Hivatalnak jogilag méltányolható érdeke fűződik. Amennyiben nem Ön a Címzettje ennek a levélnek, kérjük, törölje, és értesítse a levél küldőjét.
Az elektronikus levél engedély nélküli módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tilos, másolása, terjesztése is csak munkavégzés céljából megengedett. Az elektronikus levél elsősorban információs célokat szolgál. Kétség esetén az elektronikus levél tartalma akkor minősül hivatalos álláspontnak, ha azt a KSH erre felhatalmazott dolgozója (kérésre) cégszerűen aláírva megerősíti.