2013. május 31., péntek

[KATALIST] Ünnepi Könyvheti Felolvashow- NymE Savaria Egyetemi Központ Könyvtára

Kedves Kollégák!

 

A Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ Könyvtára 2013. június 6-án (csütörtökön) ismételten megrendezi az Ünnepi Könyvheti Felolvashow-t. A szervezők célja továbbra is, hogy a felolvasást középpontba helyezve minél több embert bevonjon az olvasásba, felhívja a figyelmet az olvasás fontosságára és a könyv szeretetére. A közösségben folytatott élményszerű olvasás mellett cél a kortárs irodalom megismertetése minden korosztállyal.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a nap folyamán a város különböző helyszínein működő olvasópontokon bárki bekapcsolódhat a felolvasásba, akár hallgatóként, akár aktív felolvasóként, valamint pontokat is gyűjthet értékes nyereményekért.

A NymE Savaria Egyetemi Központ Könyvtárában a délelőtti interaktív foglalkozásokat követően 15.00 órától Dr. Felszeghi Sára előadására kerül sor Kórkép a kor képe: alkotás és betegségélmény a magyar irodalomban címmel.

A nap zárásaként 17.00 órai kezdettel „Az égig érő ballonkabát” című zenés-irodalmi műsort tekinthetik meg az érdeklődök Varga Richárd és Rozmán Kristóf tolmácsolásában a Cafe Freiben.

 

Programjaink ingyenesen látogathatók!

 

A rendezvény plakátja és további hasznos információk a következő weboldalon érhetők el:  http://tudastar.nyme.hu/sekkonyvtar/SZOFI

 

Ezúton hívunk szeretettel minden érdeklődőt rendezvényünkre!

 

 

Üdvözlettel:

 

Sipos Melinda

NymE SEK Könyvtára