2012. szeptember 12., szerda

[KATALIST] Angol szaknyelvi tanfolyam konyvtarosok reszere - akkr. tovabbkepzes

Tisztelt Kollégák,


Könyvtári Intézet (akkreditációs lajstromszám AL-1919, felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0258-04) 2012 őszére meghirdeti 60 órás akkreditált továbbképzési programját
Angol szaknyelvi tanfolyam könyvtárosok részére (Special English Language Course for Librarians)  (FAT - lajstromszám: PLM -123) címmel

A tanfolyam időpontja: 2012. október 24-25., 30., november 5., 19., 26.
Jelentkezési határidő: 2012. október 10.

Részvételi díj: 55.000,- Ft

A tanfolyam 60 órás, 6x1 nap. (A képzés kontaktóráinak száma 45, ezt 15 óra otthoni felkészülés és munka egészíti ki.).
A jelentkezéshez szükséges egyéb feltételek: min. 1-2 éves szakmai tapasztalat, az angol nyelv ismerete (min. állami nyelvvizsga bizonyítvánnyal igazolt középfokú A típusú nyelvvizsga vagy előzetes tudásmérés a távoktatási felületen)

Oktatók: Vas Ágota, Gaálné Kalydy Dóra

A tanfolyam helyszíne: Könyvtári Intézet 1827 Budapest, Budavári palota F. épület

Kérjük, a tanfolyam leírásának végén található "Jelentkezési lap" szövegű linkre kattintva töltse ki a jelentkezési űrlapot. Ezután e-mailben kapja meg azt a letölthető pdf formátumú jelentkezési lapot, amely a már előzőleg kitöltött adatokat tartalmazza. Kérjük, hogy ezt kinyomtatva, aláírva postai úton juttassa el a Könyvtári Intézet Oktatási és Humánerőforrás-fejlesztési osztály címére (1827 Budapest, Budavári Palota F. épület).


További információ: Gaálné Kalydy Dóra; tel: 224-3876; e-mail: gaald@oszk.hu

A tanfolyam leírása
A könyvtárosoknak szóló szaknyelvi tanfolyam célja, hogy felfrissítse és továbbfejlessze a résztvevők receptív és produktív nyelvi készségeit azokon a területeken, amelyeken mindennapi munkájuk során az angol nyelvet alkalmazzák, mint pl. angol nyelvű internetes oldalak használata, intézményük és könyvtári projektjeik ill. programjaik angol nyelven történő bemutatása, angol partnerintézményekkel és kiadókkal való kapcsolattartás, a könyvtárhasználókkal folytatott kommunikáció.