2012. július 18., szerda

[KATALIST] konyvkereskedoi szakkepzes / Gutenberg Konyvesiskola

Kedves Kollégák,

a Gutenberg Könyvesiskola vezetőjének hirdetését továbbítom Öönknek. A képzés részleteiről a csatolt mellékletben olvashatnak.

            Hangodi Ágnes

"Kedves Kollégák!

A Gutenberg Könyvesiskola 2012 szeptemberében ismét elindítja egy éves, nappali tagozatos könyvkereskedői szakképzési évfolyamát. Levelünkkel azért keressük meg a könyvszakma dolgozóit, hogy felhívjuk a figyelmüket erre a tanulási lehetőségre.

Olyan érettségizett, 23. évüket még be nem töltött fiatalokat várunk (idén még az 1990-ben születetteket is), akik érdeklődnek a könyv, az irodalom, a történelem iránt, akik nem jutottak, juthattak be felsőoktatási intézménybe, de szeretnének egy tartalmas évet eltöltve megismerkedni egy változatos, mozgalmas, szép szakmával.

Alapítványi iskolánk a Hatágú Síp Alapítvány fenntartásában tandíjmentesen működik. Mivel iskolarendszerben (mint egy gimnáziumi 5. év) oktatunk, mindazok a juttatások (családi pótlék, diákigazolvány és a ma már létfontosságú egészségbiztosítás) járnak hallgatóinknak, amelyek a korábbi tanévekben.

Amennyiben a környezetükben van olyan fiatal, aki még nem tudja, hogy merre induljon el középiskola után, kérjük, juttassa el hirdetésünket neki.

                Köszönettel:  Dercsényi Szilvia"
 Kérem, óvja a természetet, ha nem szükséges, ne nyomtassa ki ezt az e-mailt!