2012. február 27., hétfő

Re: [KATALIST] Katalist digest, 76 kötet, 48 szám

Tisztelt Katalist!
Drága Kedves Kollégák!

Szomorúan olvastam a Katalist oldalán a legutóbbi írásokat. Én mint Könyvtáros Informatikus aki nagyon fontosnak tartom és szeretem a foglalkozásomat a következőket tudom mondani. A Könyvtár az Egyetemes és Nemzeti Kultúra az Oktatás és Művelődés legfőbb alapintézménye. Továbbá ami még a leglényegesebb az az hogy a kultúrája nélkül elpusztul egy Nemzet mint ahogyan pillérek nélkül összedől egy híd is. Tehát nem a Könyvtár a "halott" hanem az a nemzet vagy ország a halott amelyik hagyja elpusztulni a kultúráját irodalmát költészetét a globalizmus gonosz kapzsi ámításai által. Mások azt mondják hogy állítólag "a Magyar a legpesszimistább nép".
Én az utóbbiban nem hiszek mert igen is össze tudunk fogni akkor ha meg kell menteni a jó dolgokat a legfontosabbakat a Nemzet az Ország túléléséhez.
A pesszimista ember olyan mint az az egyszeri proli aki a saját gödrét ássa azzal hogy állandóan csak a rossz negatív jelenségeket látja meg a világban. Legyünk optimisták és lássuk meg a jó dolgokat is.
Tisztelettel kívánok további szép napot:Egy hivatását szerető Könyvtáros Informatikus