2011. december 12., hétfő

Re: [KATALIST] Markos György Magyarország politikai földrajza

Kedves Judit!

Úgy tudom, hogy a BM Kultúrháznak van egy könyvtára, érdeklődjön ott. Talán a Minisztériumnak is van, és akkor ott is lehet!

Üdvözlettel

Katona Júlia

On Mon, 12 Dec 2011 15:33:05 +0100, Tóth Judit wrote:

Kedves Kollégák!
  Néhány hete kértem a lista segítségét az alábbi könyv megtalálásában. Most ismét próbálkozom. Illetve kérdezem, mit javasolnak a kedves kollégák, hol, mi módon keressem?
Nem lapul-e valahol egy katalógusszekrény fiókban a könyv leírása?

 "Egy könyv "ritkaságot keresek, mivel a könyvet, de inkább csak jegyzet a megjelenés után  közvetlenül bezúzták. Ez 1950-ben volt. A kutató, aki a témával foglalkozik, mindent megmozgat, hogy láthassa még egyszer a könyvet, ugyanis egyszer Pécsett volt szerencséje kézbe fogni.
Kérem a tisztelt listát, hogy aki bármilyen ötlettel tud szolgálni, értesítsen róla.
A könyvről tudjuk:
"Markos György Magyarország politikai földrajza c. könyv BM jegyzetként látott napvilágot 1949/1950-ben. A/5-ös méretű, a korban szokásos rossz minőségű papírra nyomtatott." Köszönöm a remélt segítséget! Üdvözlettel: Tóth Judit Tájékoztató és tanszéki kapcsolati könyvtáros Budapesti Corvinus Egyetem Központi Könyvtár 1093 Budapest, Közraktár u. 4-6 Tel.: 06-1-482-7085
 http://www.lib.uni-corvinus.hu/

2011.12.12. 13:45 keltezéssel, Illési Éva írta:
Kedves Kollégák!

Boldog karácsonyt kívánnak a BCE Entz Ferenc Könyvtár és Levéltár dolgozói.







_______________________________________________ Katalist mailing list Katalist@listserv.niif.hu https://listserv.niif.hu/mailman/listinfo/katalist