2011. december 12., hétfő

[KATALIST] Level fogadatlan prokatorkent

Tisztelt Lista! Kedves Mikulás Gábor és Fehér Miklós!

 

Mikulás Gábor véleményével és helyzetelemzéseivel nem mindig, és főként nem maradéktalanul értek egyet. Azonban kérdésfeltevéseit fontosaknak és jellemző provokatív stílusa ellenére (vagy pont azért)  továbbgondolandóknak tartottam szinte mindig.

Legutóbbi kérdései, amelyet az MKE  helyzetével illetve  Fehér Miklós  főtitkár  korábbi levele kapcsán tett fel megválaszolatlanok maradtak, mivel számomra nem eléggé követhető okfejtés alapján kétség merült fel egyesületi tagságának folytonosságával kapcsolatban.

Magam évtizedek óta megszakításokkal ugyan, de tagja vagyok az MKE-nek. Az utóbbi 4 évben a nyilvántartásokban is egyértelműen igazoltan, és  e helyzeti előnyömmel szeretnék segítségére sietni Mikulás Gábornak azzal, hogy kérdéseit magamra vállaltan továbbítom a listára, kérve, hogy mindazok akik nem követték az utóbbi hetekben a fórumokon az erre kapható válaszokat valami rövid összefoglalót kapjanak!

 

Idézem a kérdést elindító hivatkozást és kérdést is, amit én ugyan árnyaltabban fogalmaznék meg, de az idézés szabályai szerint meghagyom eredeti formájában, gondolom a tartalmát mindannyian hasonlóan értjük.

 

<<"A megoldást közösen a tagsággal
fogjuk megtalálni. Hamarosan Tanácsülésünk lesz, s ha úgy dönt a
Tanács, akkor munkabizottságokat alakítunk és dolgozunk. Az úton
közösen megyünk végig. Közben készül a stratégia, dolgozunk a
szervezeti megújításon és közgyûlés elé tárjuk a szervezet
gazdálkodási koncepcióját is."

 

Egyesületi tagként érdeklődöm: hogy áll a helyzet? Készül-e koncepció az MKE-ben? >>

 

 

A választ  és Mikulás Gábor további kérdéseit is előre köszönöm.

 

Tisztelettel és üdvözlettel:

 

Preysing Frigyes

MKE tag, nyilvántartási szám: 1155